ΤΕΝΙΣ

Τιμ: "Έπαιξα άθλια"

Austria's Dominic Thiem reacts during their final match against Serbia's Filip Krajinovic, of the Adria Tour charity tournament in Belgrade, Serbia, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Austria's Dominic Thiem reacts during their final match against Serbia's Filip Krajinovic, of the Adria Tour charity tournament in Belgrade, Serbia, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP

Ο Ντομινίκ Τιμ κέρδισε μόλις τρία γκέιμς στο ντεμπούτο του στο Western & Southern Open και αμέσως μετά την ήττα του από τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς δήλωσε ιδιαίτερα απογοητευμένος από την εικόνα του.

Ο Νο2 τενίστας του ταμπλό, έμεινε εκτός από τον 2ο μόλις γύρο του Masters στη Νέα Υόρκη και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο main draw του US Open, που ακολουθεί.

Μετά την συντριβή του από τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς όμως, στην πρεμιέρα του στο Western & Southern Open, ο εκρηκτικός Αυστριακός εμφανίστηκε ενοχλημένος από την απόδοσή του, στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν άθλιο παιχνίδι από μέρους μου. Δεν έπαιξα καθόλου καλά. Δεν βρήκα ποτέ ρυθμό στο ματς. Νιώθω ότι δεν κέρδισα κανέναν πόντο στο αντίπαλο σερβίς.

Είχα προβλήματα στις επιστροφές μου και σκοπεύω να μελετήσω αργότερα την αιτία που συνέβη αυτό, ώστε να βελτιωθώ.

Θα βρω καλύτερες λύσεις τις επόμενες ημέρες και θα προσπαθήσω να προετοιμαστώ κατάλληλα για το US Open”.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ