ΤΕΝΙΣ

Τι είναι αυτό που κάνει το forehand του Ναδάλ ξεχωριστό;

Spain's Rafael Nadal walks on the court in his men's final match against Taylor Fritz of the U.S. at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Spain's Rafael Nadal walks on the court in his men's final match against Taylor Fritz of the U.S. at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL

Ο Τόνι Ναδάλ μίλησε για το πώς βοήθησε τον ανιψιό του να δημιουργήσει αυτό το forehand, μιλώντας στο Player's Cut του Eurosport και στον Ματς Βιλάντερ.

Ειδικά στο χώμα, οι περιστροφές (spin) που παράγει ο Ισπανός είναι ασυναγώνιστες και αυτό κάνει δύσκολη την ζωή των αντιπάλων του.

Ο Τόνι Ναδάλ μίλησε για το πώς βοήθησε τον ανιψιό του να δημιουργήσει αυτό το forehand, μιλώντας στο Player's Cut του Eurosport και στον Ματς Βιλάντερ.

"Πάντα σκεφτόμουν ότι ο Ναδάλ μπορεί να παίζει με μεγάλη ένταση γιατί πραγματικά έχει πάθος για το τένις. Παίζει με πολύ σπιν, μερικές φορές ίσως παραπάνω από ότι χρειάζεται.

Όταν μπήκε στο ATP Tour ο Ράφαελ Ναδάλ ήταν πολύ νέος. Μόλις 16 ετών. Ξεκίνησε να παίζει με μεγαλύτερους και πιο δυνατούς αντιπάλους. Εκεί ο Ράφα έπαιζε πιο αργά και προσπαθούσε να χτυπήσει ψηλά τη μπάλα. Μερικές φορές το παραέκανε αλλά διαπίστωσα ότι με αυτό το τένις μπορεί να κερδίζει. Η μπάλες του ήταν ψηλές αλλά μόλις η μπάλα χτύπαγε στο έδαφος, έφευγε με μεγάλη ταχύτητα", είπε ο Θείος Τόνι.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ