ΤΕΝΙΣ

Θρίαμβος της Σάκκαρη, νίκησε και τη Βίνους Γουίλιαμς

Maria Sakkari of Greece celebrates a point against Saisai Zheng of China during day one of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday, June 27, 2016. (AP Photo/Alastair Grant)
Σάκκαρη (AP Photo/Alastair Grant) AP

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-4, 7-6(2) επί της Βίνους Γουίλιαμς και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Silicon Valley Classic. (VIDEO)

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση και το απέδειξε απέναντι στη Βίνους Γουίλιαμς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν σαρωτική κόντρα στην Αμερικανίδα της οποία επιβλήθηκε με 6-4, 7-6(2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Silicon Valley Classic.

Στα 23 της χρόνια η Σάκκαρη επιβλήθηκε για πρώτη φορά κόντρα στην μεγάλη Αμερικανίδα και επιβεβαίωσε όσους θεωρούν ότι στο Σαν Χοσέ παίζει ίσως το καλύτερο τένις της καριέρας της.

Παρ' όλα αυτά ο αγώνας δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Σπαρτιάτισσα. Η Βίνους εκμεταλλεύτηκε τη νευρικότητα της και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 games στο πρώτο σετ. Η συνέχεια όμως ανήκε στην Μαρία Σάκκαρη η οποία κατέκτησε τα επόμενα έξι από τα επτά game και έφτασε στο 1-0 σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μία μεγάλη μάχη ανάμεσα στις τενίστριες, η Σάκκαρη έκανε το break για να προηγηθεί με 6-5, αλλά η Βίνους απάντησε με break back και έτσι το σετ οδηγήθηκε στο tie break. Εκεί η Σάκκαρη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της και έφτασε στη νίκη με 6-4, 7-6 (2)

Στα ημιτελικά του τουρνουά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ντάνιελ Κόλινς (ΗΠΑ, Νο 44) στον κόσμο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ