ΤΕΝΙΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο Τζόκοβιτς

Θετικός στον κορονοϊό ο Τζόκοβιτς

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Θετικό το τεστ και της συζύγου, αρνητικά των παιδιών του.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, χωρίς ωστόσο να έχει παρουσιάσει συμπτώματα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό και η σύζυγός του Γέλενα βρέθηκε θετική, αντιθέτως τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα παιδιά τους βρήκαν αρνητικά.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν βρεθεί θετικοί και οι Βίκτορ Τρόιτσκι, Μπόρνα Τσόριτς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ενώ ο ίδιος ο Τζόκοβιτς δέχτηκε έντονη κριτική για την παρουσία του σε πάρτι στο Βελιγράδι χωρίς να τηρεί το social distancing.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο 33χρονος τενίστας:

“Μόλις πατήσαμε το πόδι μας στο Βελιγράδι, κάναμε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα στις δικές μου εξετάσεις και στις εξετάσεις της Γελένα, είναι θετικά. Αντιθέτως, αρνητικά είναι τα αποτελέσματα στα τεστ των παιδιών μας.

Οτιδήποτε κάναμε τον προηγούμενο μήνα, το κάναμε από την αγνή μας καρδιά και από τις καλές μας προθέσεις. Το τουρνουά μας, ήθελα να ενώσει τον κόσμο και να στείλει ένα μήνυμα ελευθερίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Adria Tour σχεδιάστηκε για να δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς τενίστες της Ευρώπης, να προετοιμαστούν ενόψει της επιστροφής της αγωνιστικής δράσης, μετά την αναστολή του Tour εξαιτίας του κορονοϊού.

Όλα ξεκίνησαν από μια φιλανθρωπική ιδέα που είχα, να πάνε τα έσοδα του τουρνουά σε όλους όσους έχουν ανάγκη χρήματα. Πραγματικά, χάρηκα πολύ που είδα τον κόσμο να ανταποκρίνεται σε αυτό το κάλεσμα.

Οργανώσαμε το τουρνουά όταν ο ιός είχε εξασθενήσει, πιστεύοντας πως μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Δυστυχώς όμως, ο ιός υπάρχει ακόμη. Είναι μια νέα πραγματικότητα, στην οποία πρέπει να μάθουμε να ζούμε. Ελπίζω κάποια στιγμή, τα πράγματα να αλλάξουν και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις ζωές μας όπως πριν.

Ζητώ συγγνώμη για όλα τα κρούσματα κορονοϊού που προκλήθηκαν από το τουρνουά. Ελπίζω όλοι να το ξεπεράσουν χωρίς επιπλοκές. Θα παραμείνω σε καραντίνα τις επόμενες 14 ημέρες και θα ξανακάνω το τεστ σε πέντε ημέρες”.

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές Μάρεϊ για Τζόκοβιτς λόγω Adria Tour

Σάντγκρεν κατά Τζόκοβιτς

A dria Tour: Θετικός κι ο Τροΐτσκι στον κορονοϊό

Ξέσπασμα Κύργιου κατά Adria Tour και Ιβανίσεβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ