ΤΕΝΙΣ

Θετικός ο Τζόκοβιτς για το Australian Open

Serbia's Novak Djokovic reaches for a return to Uzbekistan's Denis Istomin during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Aaron Favila)
Serbia's Novak Djokovic reaches for a return to Uzbekistan's Denis Istomin during their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Aaron Favila) AP PHOTO/AARON FAVILA

Ο Νόβακ Τζόκοβιτε ταξίδεψε στη Μελβούρνη και μετά την πρώτη του προπόνηση στην "Rod Laver Arena", παρουσιάστηκε θετικός σχετικά με την συμμετοχή του στο Australian Open. (VIDEO)

Ανοιχτό για να αγωνιστεί στο Australian Open το αφήνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Μελβούρνη και προπονείται. Ο Σέρβος τενίστας μετά την πρώτη του προπόνηση στην "Rod Laver Arena", παρουσιάστηκε θετικός σχετικά με την συμμετοχή του στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

"Μόλις τελείωσα την πρώτη μου προπόνηση, όλα πήγαν καλά. Είμαι εδώ με την ομάδα μου και παίζουμε λίγο ποδοσφαιρο-τένις, ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε. Είναι ακόμα νωρίς και το Australian Open είναι σε 10 μέρες.

Ήρθαμε νωρίς για να απολαύσουμε αυτόν τον θαυμάσιο καιρό και έχω το προνόμιο να είμαι από τους πρώτους που προπονήθηκα στο κεντρικό γήπεδο.Όλα πάνε καλά. Πέρασαν 6 μήνες από τότε που ήμουν σε κάποιο τουρνουά και νιώθω πολύ καλά", είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος σε βίντεο που τράβηξε αμέσως μετά την προχθεσινή (5/1) του προπόνηση.

O κάτοχος 12 Grand Slam τίτλων και έξι φορές νικητή στο Australian Open, είχε αποσύρει τη συμμετοχή του από το Mubadala World Tennis Championships του Άμπου Ντάμπι εξαιτίας του τραυματισμού του στον αγκώνα, αλλά δήλωσε συμμετοχή σε δυο τουρνουά επίδειξης στη Μελβούρνη, το Kooyong Classic και το Tie Break Tens, όπου εκεί θα πάρει την τελική του απόφαση.

AP Photo/Aaron Favila

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ