ΤΕΝΙΣ

Θετική στον κορονοϊό τενίστρια στο Παλέρμο, θα γίνει το τουρνουά

Mexico's Renata Zarazua holds her racket as she waits for Slovenia's Tamara Zidansek to serve, in their quarterfinal match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Thursday, Feb. 27, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell)
Mexico's Renata Zarazua holds her racket as she waits for Slovenia's Tamara Zidansek to serve, in their quarterfinal match at the Mexican Tennis Open in Acapulco, Mexico, Thursday, Feb. 27, 2020.(AP Photo/Rebecca Blackwell) AP

Τενίστρια που θα συμμετείχε στο βασικό ταμπλό του Palermo Ladies Open βρέθηκε θετική στον Covid-19 και κίνησε άμεσα τον μηχανισμό του τουρνουά που είχε φυσικά προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο.

Η περιπέτεια προκειμένου να δούμε δράση σε ανταγωνιστικό επίπεδο στην μετά lockdown εποχή καλά κρατεί.

Το Palermo Ladies Open είναι το πρώτο χρονικά τουρνουά από την περίοδο του lockdown και μετά και έχουμε ήδη το πρώτο απρόοπτο πριν το πρώτο σερβίς της διοργάνωσης.

Και δεν ήταν καθόλου αμελητέο μιας και τενίστρια που θα συμμετείχε στο βασικό ταμπλό της διοργάνωσης βρέθηκε θετική στον Covid-19 και κίνησε άμεσα τον μηχανισμό του τουρνουά που είχε φυσικά προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο.

Το πρωτόκολλο του τουρνουά ανέφερε ότι όποια τενίστρια είχε τον κορονοϊό θα έμπαινε αυτόματα σε "απομόνωση" και θα δεχόταν την απαραίτητη ιατρική φροντίδα ενώ θα αποσυρόταν φυσικά από τη διοργάνωση.

Όπερ και έγινε με το όνομα της τενίστριας να μην είναι ακόμα γνωστό και το τουρνουά, με ημερομηνία εκκίνησης 3 Αυγούστου θα διεξαχθεί κανονικά.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η τενίστρια δεν έχει συμπτώματα και είναι καλά στην υγεία της.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ