ΤΕΝΙΣ

Τεράστια νίκη της Σάκκαρη επί της Βοσνιάκι

Maria Sakkari of Greece celebrates a point win over Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Maria Sakkari of Greece celebrates a point win over Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας της αφού επιβλήθηκε επί της Καρολίν Βοσνιάκι με 7-5, 6-3 στο Wuhan Open!

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της εντός των κορτ. Το μεσημέρι της Τρίτης (26/9) η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε μία τεράστια νίκη κόντρα στην Καρολίν Βοσνιάκι με 7-5, 6-3 στο Wuhan Open και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη επικράτηση της 22χρονης πρωταθλήτριας απέναντι σε αντίπαλο που βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Συγκεκριμένα, η Βοσνιάκι βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ η Σάκκαρη έπιασε την περασμένη Δευτέρα (25/6) τη 80η. Μάλιστα, αυτή είναι η κορυφαία θέση στην οποία έχει βρεθεί ποτέ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Βέβαια, μετά από αυτή την επιτυχία της είναι δεδομένο ότι την επόμενη Δευτέρα θα βρεθεί μέσα στην πρώτη 70άδα. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να ανέβει και πιο ψηλά, εάν καταφέρει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Έλενα Βέσνινα (Ρωσία) στον επόμενο γύρο.

Στα του αγώνα η Σάκκαρη οδήγησε το παιχνίδι ακριβώς εκεί που ήθελε και ούσα εξαιρετική έβαλε δύσκολα σε μία αντίπαλο που προερχόταν από την κατάκτηση του τουρνουά του Τόκιο. Η Σάκκαρη μέσα από το εντυπωσιακό της forehand και το σταθερό σερβίς της έβαλε δύσκολα στη σπουδαία αντίπαλο της από τη Δανία.

Η Σάκκαρη μπήκε εντυπωσιακά στον αγώνα και με break έκανε το 2-0. Αυτό το προβάδισμα το διατήρησε μέχρι το 8o game όταν η Βοσνιάκι κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα και στη συνέχεια να προηγηθεί με 5-4. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια όμως κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη και να κρατήσει το σερβίς της ισοφαρίζοντας σε 5-5. Μάλιστα, στο αμέσως επόμενο game έκανε break σερβίς της αντιπάλου της και στη συνέχεια κατέκτησε το πρώτο σετ με 7-5.

Αυτά τα τρία συνεχόμενα κερδισμένα game της έδωσαν μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό φάνηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ με τη Σάκκαρη να κάνει γρήγορα και πάλι το break και να προηγείται με 3-1. Η Βοσνιάκι αντέδρασε κάνοντας το 3-3, όμως η συνέχεια ανήκε εξολοκλήρου στη 22χρονη Ελληνίδα.

Με τρία συνεχόμενα κερδισμένα game (στα δύο από τα οποία έκανε break) κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ με 6-3 και παράλληλα σε μία σπουδαία νίκη.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Τεράστια νίκη της Σάκκαρη επί της Βοσνιάκι

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ