ΤΕΝΙΣ

Τεράστια νίκη και νέο career high για Τσιτσιπά

Stefanos Tsitsipas of Greece makes a forehand return to Canada's Denis Shapovalov during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara)
Stefanos Tsitsipas of Greece makes a forehand return to Canada's Denis Shapovalov during their first round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Monday, Jan. 15, 2018. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Φίλιπ Κολσράιμπερ με 4-6, 6-3, 6-4 πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά στο Ντουμπάι και μπαίνει στο Τοπ 70! (VIDEO)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε νωθρά στο 2018, όμως στο Ντουμπάι πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας, επιβλήθηκε με 4-6, 6-3, 6-4 επί του Φίλιπ Φίλιπ Κολσράιμπερ ο οποίος είναι Νο 33 στον κόσμο!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γερμανός τενίστας στο παρελθόν έχει φτάσει μέχρι και το Νο16 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Κολσράιμπερ μπήκε καλύτερα στο πρώτο σετ και μετά από ένα γρήγορα break κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του με 6-4. Η συνέχεια όμως ανήκε στον Τσιτσιπά ο οποίος κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο του αντίπαλο, πήρε τα δύο επόμενα σετ με 6-3, 6-4 και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη.

Παράλληλα, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του τουρνουά όπου και θα αντιμετωπίσει τον Μάλεκ Ζαζιρί από την Τυνησία ο οποίος επιβλήθηκε επί του Ρόμπιν Χάασε. Επιπρόσθετα, την ερχόμενη Δευτέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς σίγουρα θα βρεθεί στην ψηλότερη θέση της καριέρας του στην Παγκόσμια κατάταξη.

Ανεξάρτητα με το τι θα κάνει στη συνέχεια θα ανέβει τουλάχιστον στο Νο68 δέκα θέσεις ψηλότερα από το προηγούμενο career high του που ήταν η 78η και 14 πάνω από την τωρινή του που είναι η 82η.

Δείτε τα καλύτερη στιγμιότυπα του αγώνα.

Photo credtis: AP Photo/Dita Alangkara
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ