ΤΕΝΙΣ

Τεράστια νίκη για τη Σάκκαρη κόντρα στην Βάντεγουεϊ

Greece's Maria Sakkari celebrates after defeating France's Alize Cornet in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Greece's Maria Sakkari celebrates after defeating France's Alize Cornet in their second round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 19, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Παίζοντας κατά διαστήματα εκπληκτικό τένις η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-2, 6-4 επί τη Κόκο Βάντεγουεϊ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Indian Wells. Πάει για career high. (VIDEO)

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε τα ξημερώματα της Δευτέρας παίρνοντας τη δεύτερη νίκη της καριέρας της απέναντι σε αθλήτρια της πρώτης 20άδας της Παγκόσμιας κατάταξης.

Θύμα της αυτή τη φορά ήταν η Κόκο Βάντεγουεϊ της οποίας επιβλήθηκε με 6-2, 6-4.

Η Σάκκαρη ήταν επιβλητική απέναντι στο Νο17 του κόσμου και πήρε την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του Indian Wells. Όπως συνηθίζει η Βάντεγουεϊ προσπάθησε να πιέσει όσο μπορούσε με το σερβίς την Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκείνη όμως είχε τις απαντήσεις και έφτασε εύκολα στο 6-2.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μεγαλύτερη μάχη. Η 22χρονη Ελληνίδα είχε όμως τις απαντήσεις της σε όλα όσα έκανε η Αμερικανίδα αντίπαλός της και έτσι πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4 και πανηγύρισε με την ψυχή της μία σπουδαία πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία (Νο 44) και με μία νίκη θα κάνει είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνει νέο career high. Αυτή τη στιγμή η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στο Νο 52 και εάν αποκλειστεί κάποια από τις άλλες αθλήτριες που βρίσκονται κοντά της στη βαθμολογία (Σάσνοβιτς, Βοντρουσόβα, Γουάνγκ) δεν αποκλείεται να ξεπεράσει το Νο 48!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ