ΤΕΝΙΣ

Τεράστια έκπληξη από τον Γκοφάν

David Goffin of Belgium plays a return to Roger Federer of Switzerland during their ATP World Tour Finals doubles tennis match at the O2 Arena in London, Saturday Nov. 18, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
David Goffin of Belgium plays a return to Roger Federer of Switzerland during their ATP World Tour Finals doubles tennis match at the O2 Arena in London, Saturday Nov. 18, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP

Ο Νταβίντ Γκοφάν επιβλήθηκε με 2-6, 6-3, 6-4 επί του Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals που διεξάγεται στο Λονδίνο.

Βρίσκεται ίσως στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του και συνεχίζει να γράφει ιστορία. Ο λόγος για τον Νταβίντ Γκοφάν ο οποίος επιβλήθηκε με 2-6, 6-3, 6-4 επί του Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals που διεξάγεται στο Λονδίνο.

Ο 26χρονος Βέλγος τενίστας στην πρώτη του συμμετοχή στο ATP Finals κατάφερε να φτάσει έτσι μέχρι το τέλος της διαδρομής κερδίζοντας παράλληλα μέσα σε μία εβδομάδα τόσο τον Ράφα Ναδάλ όσο και τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός ήταν αυτός που ξεκίνησε καλύτερα τον τελικό, έκανε δύο γρήγορα break και με συνοπτικές διαδικασίες πήρε το πρώτο σετ με 6-2. Από εκεί και έπειτα όμως ο Γκοφάν ανέβασε στροφές και πίεσε τον Φέντερερ. Ο Βέλγος προηγήθηκε με 3-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ και στην συνέχεια το μόνο που έκανε ήταν να διατηρήσει το σερβίς του για να φτάσει στο 1-1 (6-3).

Ο Γκοφάν προηγήθηκε με 3-1 και στο ξεκίνημα του τρίτου σετ χάρη και πάλι σε ένα γρήγορο break, όμως στη συνέχεια οι δυο τους κράτησαν το σερβίς τους και έτσι ο Βέλγος έφτασε στη νίκη με 2-6, 6-3, 6-4. Πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό ο οποίος θα είναι ένας εκ των Ντιμιτρόφ και Σοκ.

Photo credtis: AP Photo/Tim Ireland

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ