ΤΕΝΙΣ

Τένις: Τεστ ετοιμότητας για Τσιτσιπά ενόψει Παρισιού

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Rafael Nadal of Spain during a semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Rafael Nadal of Spain during a semifinal match at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 18, 2019. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ντούσαν Λάγιοβιτς (25/09, 14.30) για την πρόκριση στα ημιτελικά του Hamburg European Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανεβάζει στροφές στο αγαπημένο του χώμα και σήμερα θα χρειαστεί να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός, στη σημερινή (25/09, 14.30) προημιτελική αναμέτρηση με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς για την πρόκριση στα ημιτελικά του Hamburg European Open.

Ο 30χρονος Λάγιοβιτς, Νο24 στον κόσμο, δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του αλλά αναμφίβολα είναι ένας ιδιαίτερα ποιοτικός αντίπαλος, ειδικά στην κόκκινη επιφάνεια, εκεί όπου έχει και τις σημαντικότερες επιτυχίες του. Έχει κατακτήσει τον μοναδικο του τίτλο στο Umag Open ενώ το 2019 έφτασε μέχρι τον τελικό του Monte Carlo Masters.

Τσιτσιπάς και Λάγιοβιτς θα συναντηθούν για τρίτη φορά, με τους δύο άνδες να μοιράζονται από μια νίκη. Το 2017 στο Wimbledon ο Σέρβος είχε κερδίσει 3-0 ενώ ο Τσιτσιπάς κέρδισε 2-1 σετ τον αντίπαλό του το 2019 στο China Open.

Επίσης για το κάτω μέρος του ταμπλό, θα αναμετρηθούν Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Κρίστιαν Γκαρίν.

Για το πάνω μέρος του ταμπλό διεξάγονται οι δύο προημιτελικοί Ρουντ-Ούμπερ, Μπαουτίστα-Ρούμπλεφ.

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε και τον αντίπαλό του στην πρεμιέρα του Roland Garros, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο ολοκαίνουργιο Media Center των Παριζιάνικων εγκαταστάσεων.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ