ΤΕΝΙΣ

Τένις: Παίζει στην Πράγα η Μπουσάρ

Canada's Eugenie Bouchard adjusts her cap during her second round match against United States' Serena Williams at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 17, 2019. (AP Photo/Aaron Favila)
Canada's Eugenie Bouchard adjusts her cap during her second round match against United States' Serena Williams at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 17, 2019. (AP Photo/Aaron Favila) AP PHOTO/AARON FAVILA

Για πρώτη φορά στη ζωή της, η Τζίνι Μπουσάρ θα βρεθεί στην Πράγα και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της γι'αυτό.

Η Καναδέζα πρωταθλήτρια, θα αγωνιστεί με wild card των διοργανωτών στο Prague Open 10 με 16 Αυγούστου, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την εμπορική αξία του τουρνουά το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της Σιμόνα Χάλεπ αλλά και των Μπένσιτς, Μάρτιτς και Ριμπάκινα.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα παίξω στο Prague Open σε περίπου δύο εβδομάδες. Δεν έχω πάει ποτέ στην Πράγα. Είναι μια από τις Ευρωπαϊκές πόλεις που πάντα ήθελα να επισκεφτώ αλλά ποτέ δεν τα είχα καταφέρει. Ανυπομονώ να πάω και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που μου πρόσφεραν κάρτα ελεύθερης συμμετοχής σε αυτό το σπουδαίο event. Θα σας δω σε μερικές εβδομάδες" είπε η Μπουσάρ σε βίντεο που ανέβασε στο twitter.

H καριέρα της Μπουσάρ, έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια. Από το career high Νο5 που βρέθηκε το 2014, πλέον καταλαμβάνει την 332η θέση της WTA Rankings στα 26 της χρόνια.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ