ΤΕΝΙΣ

Τένις: Επέκταση της αναστολής λειτουργίας μέχρι τις 31 Ιουλίου

Τένις: Επέκταση της αναστολής λειτουργίας μέχρι τις 31 Ιουλίου
AP PHOTO/BEN CURTIS

ΑΤΡ, WTA και ITF συμφώνησαν και ανακοίνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής την επέκταση της αναστολής λειτουργίας των Tour μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Την 1η Αυγούστου θα δούμε τένις σε επαγγελματικό επίπεδο, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιες Ομοσπονδίες το απόγευμα της Παρασκευής, ΑΤΡ, WTA και ΙTF θα παραμείνουν “κλειστές” μέχρι τις 31 Ιουλίου, εξαιτίας του κορονοϊού .

Η απόφαση πάρθηκε μετά από τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι και των τριών φορέων και έτσι η αναστολή λειτουργίας των Tour επεκτάθηκε για 19 ημέρες.

Η προηγούμενη ημερομηνία που είχαμε ως καταλυτική για την λήξη της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ήταν η 12η Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει πως τα τουρνουά της ΑΤΡ σε Αμβούργο, Μπάσταντ, Νιούπορτ, Λος Κάμπος, Γκστάαντ, Ούμαγκ, Ατλάντα και Κίτζμπουελ δεν θα διεξαχθούν φέτος και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το 2021.

Η πρώτη διοργάνωση που θεωρητικά θα ξεκινήσει κανονικά στο Tour της ΑΤΡ, είναι το Citi Open της Ουάσινγκτον (2/8 – 9/8). Βέβαια, οι αμφιβολίες για κάτι τέτοιο είναι ήδη πολύ μεγάλες.

Όσον αφορά το Tour της WTA τώρα, τα επιπλέον τουρνουά που ακυρώθηκαν είναι σε Βουκουρέστι, Λωζάννη, Τζουρμάλα, Παλέρμο, Καρλσρούη και Νιού Χέβεν.

Τα πρώτα τουρνουά που θεωρητικά θα γίνουν κανονικά στην μετά κορονοϊό εποχή, είναι κι εδώ το Citi Open της Ουάσινγκτον και το Silicon Valley Classic στο Σαν Χοσέ των ΗΠΑ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ