ΤΕΝΙΣ

Τένις: Αθλήτρια νίκησε τη σύντροφό της και μετά τη φίλησε

Τένις: Αθλήτρια νίκησε τη σύντροφό της και μετά τη φίλησε

Η Άλισον Φαν Ούιτβαντσκ φίλησε την Γρκιτ Μίνεν μετά τον μεταξύ τους αγώνα την περασμένη Δευτέρα (29/7) για το Όπεν της Καρσλρούης. (VIDEO)

Ο αγώνας ανάμεσα στην Άλισον Φαν Ούιτβαντσκ και την Γρκιτ Μίνεν για το Όπεν της Καρλσρούης την περασμένη Δευτέρα έγινε viral όχι για τα όσα συνέβησαν σε αυτόν, αλλά για εκείνα που ακολούθησαν μετά.

Η αναμέτρηση των δύο Βελγίδων βρήκε νικήτρια την πρώτη με 6-4, 1-6, 6-1 και έτσι η Ούιτβαντσκ προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού τους η νικήτρια έσπευσε να αγκαλιάσει την Γκριτ Μίνεν και στη συνέχεια της έδωσε ένα φιλί. Κάτι τέτοιο φυσικά προκάλεσε εντύπωση σε όσους δεν γνωρίζουν ότι οι δύο αθλήτριες όχι απλά έχουν αποκαλύψει τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, αλλά έχουν ανακοινώσει πως είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια.

Οι δυο τους παίζουν μαζί στα διπλά, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν ως αντίπαλες στο κορτ. Πριν από λίγες ημέρες η Φαν Ούιβαντσκ είχε υποστηρίξει σε δηλώσεις της: “Υποστηρίζω αθλητές και αθλήτριες να βγουν και να “αποκαλυφθούν”. Δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου. Όσο περισσότεροι αθλητές και αθλήτριες το κάνουν, τόσο το καλύτερο για το τένις και για τα άλλα σπορ. Έτσι το βλέπω εγώ, όμως δεν μπορώ να το κάνω και για άλλους”.

Το βίντεο με το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δημοσίευσε και στον επίσημο λογαριασμό της η Παγκόσμια Ομοσπονδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ