ΤΕΝΙΣ

Τέλος η σεζόν για τον Κύργιο

Nick Kyrgios of Australia talks to the umpire during his men's singles championship match against Rafael Nadal of Spain in the China Open tennis tournament at the Diamond Court in Beijing, Sunday, Oct. 8, 2017. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Κύργιος (AP Photo/Mark Schiefelbein) AP

Ο Νικ Κύργιος υπέστη υποτροπή στο ισχίο του και χάνει τη σεζόν. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας δεν θα μετάσχει σε κανένα τουρνουά μέχρι το τέλος της χρονιάς. (PHOTO)

Χάνει τη σεζόν ο Νικ Κύργιος. Λόγω τραυματισμού ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αποφάσισε να μην δώσει το παρών σε κανένα παιχνίδι για αυτή τη χρονιά, ώστε να βεβαιωθεί πως από του χρόνου θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο facebook. Συγκεκριμένα, έγραψε: " Δυστυχώς λόγω υποτροπής στον τραυματισμό μου στο ισχίο που αποκόμισα από το Queens, ολοκληρώνω της σεζόν μου για να βεβαιωθώ ότι θα κάνω την καλύτερη δυνατή αποκατάσταση και προετοιμασία για το Αυστραλιανό κολακαίρι. Έδωσα αρκετούς αγώνες από τη στιγμή που επέστρεψα από τον τραυματισμό μου στο ισχίο στην Ουάσινγκτον και αν δε θέλω να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να υπακούσω στο σώμα μου και την ομάδα μου.

Αυτή η σεζόν δεν ήταν για εμένα τόσο επιτυχημένη όσο θα ήθελα, ιδιαίτερα στα Grand Slam, παρόλο που υπήρξαν θετικά σε κάποιες περιοχές. Δεν είναι μυστικό ότι είχα να αντιμετωπίσω δυσάρεστες καταστάσεις εξώ από το κορτ, κάτι που προστέθηκε στις απογοητεύσεις μου αυτή τη χρονιά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να βελτιωθώ για το 2018 και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με υποστηρίξατε και μου στείλατε τη θετική σας ενέργεια μέσα στο 2017. Σας ευχαριστώ, και θα τα πούμε το 2018".

(AP Photo/Mark Schiefelbein)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ