ΤΕΝΙΣ

Tα tweets του Τσιτσιπά για την είσοδο στο Top-10

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he defeated Gael Monfils of France in their semi final match at the Dubai Duty Free Tennis Championship, in Dubai, United Arab Emirates, Friday, March 1, 2019. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

H εταιρία υπόδησης που συνεργάζεται με τον Στέφανο Τσιτσιπά αποθέωσε τον 20χρονο τενίστα για την είσοδό του στους 10 κορυφαίους του ράνκινγκ και εκείνος απάντησε με νόημα.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στο τουρνουά του Ντουμπάι (έφτασε μέχρι τον τελικό όπου αποκλείστηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ) ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξαργύρωσε τα καλά του παιχνίδια με την είσοδό του στο Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Το γεγονός μάλιστα αυτό ενέπνευσε την Adidas που συνεργάζεται μαζί του να κάνει κάνει τιτίβισμα-λογοπαίγνιο γύρω από το όνομά του, μετατράποντας το Stefanos σε... Stenfanos, ενώ του έστειλε το εξής μήνυμα: "Δημιούργησε σε νέα ύψη. Καλωσήρθες στο Top1-0".

Η απάντηση δεν άργησε πάντως να έρθει από τον Έλληνα πρωταθλητή, που έγραψε τα εξής: "Η επιτυχία δεν μετριέται με τα χρήματα ή τη δύναμη ή με την κοινωνική αξιολόγηση. Η επιτυχία μετριέται με την πειθαρχία σου και την εσωτερική ειρήνη".

Μάλιστα, ο 20χρονος τενίστας θέλησε να σχολιάσει και την ανακοίνωση της εισόδου του στο Top-10 που έκανε ο λογαριασμός του ATP, γράφοντας τα ακόλουθα: "Είναι σπουδαίο να κάνεις παρέα σε παίκτες που ανήκουν στην ελίτ. Λαχταρώντας περισσότερα και καλύτερα".

Photo Credits: AP Photo/Kamran Jebreili

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ