ΤΕΝΙΣ

Τα μυστικά του slice backhand από τον Φέντερερ

Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog)
Roger Federer in action during the exhibition tennis match against Rafael Nadal held at the Cape Town Stadium in Cape Town, South Africa, Friday Feb. 7, 2020. (AP Photo/Halden Krog) AP

Το slice backhand είναι ένα παρεξηγημένο χτύπημα που θεωρείται αμυντικό και χτύπημα ανάγκης. Η αλήθεια, όμως, απέχει πολύ από αυτό. Τα μυστικά του από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Τώρα που δεν μπορούμε να παρακολουθούμε τένις υψηλού επιπέδου στις οθόνες μας, είναι μια καλή ευκαιρία να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.

Το slice backhand είναι ένα παρεξηγημένο χτύπημα που θεωρείται αμυντικό και χτύπημα ανάγκης. Η αλήθεια, όμως, απέχει πολύ από αυτό.

Πρόκειται για ένα σημαντικό χτύπημα που επιτρέπει στον παίκτη που το εκτελεί να αλλάξει τον ρυθμό ενός ράλι, να κερδίσει χρόνο (τακτική) και να δυσκολέψει τον αντίπαλο στην επιστροφή του.

Το backhand slice του Ρότζερ Φέντερερ θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο και ο Ελβετός δίνει συμβουλές για ένα καλύτερο slice, στη στήλη "60 Second Pro" του Eurosport.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ