ΤΕΝΙΣ

Τα δάκρυα και οι πανηγυρισμοί του Φέντερερ

Τα δάκρυα και οι πανηγυρισμοί του Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ ξέσπασε σε λυγμούς μετά την κατάκτηση του 8ου Γουΐμπλεντον και στη συνέχεια χώθηκε στην αγκαλιά της οικογένειας του που τον περίμενε στα αποδυτήρια. (VIDEOS)

Η σχέση του Ρότζερ Φέντερερ με το Γουΐμπλεντον είναι... ερωτική. Ο Ελβετός κατέκτησε για όγδοη φορά το ιστορικότερο τουρνουά τένις και έγινε ο πολυνίκης του ξεπερνώντας τους τους Πιτ Σάμπρας και Γουίλιαμ Ρένσο που είχαν επτά.

Όπως ήταν φυσιολογικό στον επίσημο λογαριασμό του Γουΐμπλεντον στο twitter ο 35χρονος κορυφαίος τενίστας είχε την τιμητική του.

Οι διοργανωτές τον ακολουθούσαν σε κάθε του βήμα ανεβάζοντας τα σχετικά βίντεο. Η αρχή έγινε με το τέλος του αγώνα και τον πανηγυρισμό του Ελβετού με τη συγκίνηση να είναι έκδηλη στο πρόσωπό του.

Λίγο αργότερα και περιμένοντας για την απονομή του τροπαίου ο Φέντερερ ξέσπασε σε λυγμούς.

Μετά την απονομή ο Ελβετός οδηγήθηκε στα αποδυτήρια για την καθιερωμένη φωτογραφία μπροστά στον πίνακα με τα ονόματα των νικητών με την αντίδραση του όταν είδε το όνομα του γραμμένο για όγδοη φορά να είναι απολαυστική.

Επόμενος σταθμός για τον Φέντερερ ήταν ο καθιερωμένος χαιρετισμός προς τους θαυμαστές του.

Η διαδρομή του Φέντερερ ολοκληρώθηκε στα αποδυτήρια. Εκεί τον περίμενε η οικογένεια του με τον Ελβετό να χάνεται στις αγκαλιές των αγαπημένων του προσώπων.

Το τέλος του τελικού μέσα από το Facebook Live της επίσημης σελίδας του Γουΐμπλεντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ