ΤΕΝΙΣ

Τα αδέρφια Τσιτσιπά συμπαίκτες σε τουρνουά στη Μασσαλία

Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς θα μοιραστούν το ίδιο court στο Open 13 Provence της Μασσαλίας καθώς θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό ενώ ο Στέφανος θα παίξει και στο μονό όπου έχει περάσει μπάι στον δεύτερο γύρο.

Την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί για πρώτη φορά θα έχουν τα αδέρφια Τσιτσιπά καθώς θα μοιραστούν το ίδιο court σε τουρνουά στην Μασσαλία αφού θα αγωνιστούν μαζί στο διπλό.

Τόσο ο Στέφανος όσο και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο σε τουρνουά για το ATP Tour, θα αγωνιστούν στο Open 13 Provence της Μασσαλίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε πει μετά την ήττα του από τον Νταμίρ Ντζουμούρ στο Ρότερνταμ ότι δεν θα αγωνιζόταν στο γαλλικό τουρνουά καθώς ένιωθε κουρασμένος. Δεν ακύρωσε όμως τη συμμετοχή του αλλά θα αγωνιστεί κανονικά.

Οι δυο τους μπήκαν με wild card στο ταμπλό και θα παίξουν στον πρώτο γύρο με τον Ολλανδό Σάντερ Άρεντς και τον Αυστριακό Τρίσταν-Σαμ Βάισμπορν.

Στο μονό ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είναι επικεφαλής του ταμπλό πέρασε μπάι περνάει με μπάι στον δεύτερο γύρο, όπουθα αντιμετωπίσει έναν εκ των Χουρκάτς ή Κραΐνοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ