ΤΕΝΙΣ

Στους "8" του τουρνουά του Νότιγχαμ η Σάκκαρη

Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara)
Maria Sakkari of Greece hits a forehand return to Croatia's Mirjana Lucic-Baroni during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Saturday, Jan. 21, 2017. (AP Photo/Dita Alangkara) AP

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Aegon Open Nottingham αφού επιβλήθηκε με 1-6, 7-6 (3), 7-5 επί της Christina McHale.

Μία σπουδαία πρόκριση στην προημιτελική φάση του Aegon Open Nottingham η Μαρία Σάκκαρη. Η 21χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε με 1-6, 7-6 (3), 7-5 επί της Christina McHale μετά από έναν αγώνα που κράτησε 2,5 ώρες.

Η Christina McHale ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα, πήρε εύκολα τα πρώτα πέντε games και στη συνέχεια έφτασε στο 6-1 του πρώτου σετ.

Από εκεί και πέρα όμως είδαμε άλλον αγώνα. Η Σάκκαρη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και μας έδειξε το γνωστό μαχητικό της πρόσωπο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κράτησε το σερβίς της και στο tie break κατάφερε να κάνει το 1-1 με 7-3.

Έτσι, όλα κρίθηκαν στο τρίτο και τελευταίο σετ. Εκεί η McHale κατάφερε να προηγηθεί με 5-4 και να έχει match point για να τελειώσει τον αγώνα, όμως η Σάκκαρη βρήκε τον τρόπο να αντιδράσει, κατέκτησε τα επόμενα τρία game και έφτασε σε μία μεγάλη ανατροπή.

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη είναι η Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία.

Photo credits: AP Photo/Dita Alangkara

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ