ΤΕΝΙΣ

Στους "32" του τουρνουά της Ρώμης η Σάκκαρη!

Maria Sakkari of Greece celebrates a point against Saisai Zheng of China during day one of the Wimbledon Tennis Championships in London, Monday, June 27, 2016. (AP Photo/Alastair Grant)
Σάκκαρη (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επιβλήθηκε της Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με 2-0 σετ και προκρίθηκε στις "32" του Internazionali BNL d' Italia της Ρώμης.

Μετά το παρθενικό τουρνουά που κατέκτησε στο Μαρόκο, η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό στη Μαδρίτη, όμως πήγε στη Ρώμη με στόχο να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα. Όπερ και εγένετο...

Μια πολύ καλή εμφάνιση, η πρωταθλήτριά μας επιβλήθηκε της Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με 2-0 σετ και προκρίθηκε στις "32" του Internazionali BNL d' Italia στην ιταλική πρωτεύουσα.

Η 23χρονη ήταν εξαιρετική στο πρώτο σετ, το οποίο έκανε δικό της με 6-1 γκέιμ, ενώ στο δεύτερο επικράτησε με 7-5 (βρισκόταν πίσω με 4-1) και πέρασε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά των 3,4 εκατομμυρίων ευρώ, που ανήκει στην κατηγορία Premier 5 της WTA.

Θυμίζουμε πως στη Ρώμη έπρεπε να παίξει στα προκριματικά, χάνοντας για μια θέση την απευθείας είσοδό της στο κυρίως ταμπλό, αλλά αυτό τη βοήθησε να βρει καλό ρυθμό. Μετά τις νίκες επί της Βέρα Ζβονάρεβα και της Άντρεα Πέτκοβιτς, απέκλεισε και την Pavlyuchenkova χωρίς να χάσει σετ.

Την Τετάρτη (15/5), θα αντιμετωπίσει την Ανέτ Κονταβέιτ για ένα εισιτήριο στη φάση των "16". Η 23χρονη Εσθονή επιβλήθηκε με 4-6, 6-4, 6-4 της Μόνα Μπαρτέλ. Η Κονταβέιτ, Νο16 στην WTA, έχει συναντηθεί άλλες έξι φορές με την Σάκκαρη και μοιράζονται από τρεις νίκες.

AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ