ΤΕΝΙΣ

Στόχος του Τζόκοβιτς η επιστροφή στο Νο1!

Στόχος του Τζόκοβιτς η επιστροφή στο Νο1!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έβαλε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για το 2018, λέγοντας πως θέλει να κατακτήσει Grand Slam τίτλους και να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο Άμπου Ντάμπι βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς και παραχώρησε συνέντευξη, βάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη για το 2018. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Σέρβος τενίστας θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και παράλληλα να κατακτήσει Grand Slam τίτλους. Ο "Νόλε" δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο απ' αυτά, δείχνοντας ότι είναι γεννημένος νικητής.

"Δεν θα ήμουν ειλικρινής, αν σας έλεγα πως θέλω κάτι λιγότερο από το να είμαι στο Νο1 και να κερδίσω Grand Slam τίτλους", ανέφερε στo "Sport360", αν και γνωρίζει καλά πως δεν είναι απλή η επιστροφή έπειτα από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και παραμένει προσγειωμένος.

"Στις συνθήκες ωστόσο που βρίσκομαι τώρα, προσπαθώ να ισορροπήσω κάπως αυτούς τους στόχους, την ίδια ώρα που προσπαθώ να κατανοήσω τι ακριβώς συμβαίνει και να πάρω το χρόνο μου. Ακόμα και αν δεν συμβεί την επόμενη χρονιά, θα πάρω το χρόνο μου και θα περιμένω", ανέφερε ακόμα ο Σέρβος.

"Θα είμαι στο Άμπου Ντάμπι, στη Ντόχα και στο Australian Open. Και φυσικά σε όλα τα μεγάλα τουρνουά της χρονιάς", είπε ακόμα για τα τουρνουά που θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ