ΤΕΝΙΣ

Στο Τσάρλεστον θα συμμετάσχουν οι δύο πιο πρόσφατες Grand Slammer

Sofia Kenin of the U.S. returns the ball to Kazakhstan's Elena Rybakina during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Sofia Kenin of the U.S. returns the ball to Kazakhstan's Elena Rybakina during a match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Tuesday, Feb. 18, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Η Μπιάνκα Αντρέσκου που κατέκτησε το US Open 2019 και η θριαμβεύτρια του φετινού Australian Open, Σοφία Κένιν θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Τσάρλεστον.

Υπάρχει μια διάχυτη αισιοδοξία ότι το επαγγελματικό τένις θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο και γι'αυτό το λόγο πληθαίνουν τα ανεπίσημα τουρνουά αλλά και συμμετοχές κορυφαίων ονομάτων σε αυτά.

Στις 23 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στο Τσάρλεστον το Credit One Bank Invitational που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Tennis Channel και οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη συμμετοχή δύο σπουδαίων ονομάτων.

Πρόκειται για τις δύο πιο πρόσφατες πρωταθλήτριες Grand Slam στη WTA, την Μπιάνκα Αντρέσκου που κατέκτησε το US Open 2019 και την θριαμβεύτρια του φετινού Australian Open, Σοφία Κένιν.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων και οι 16 τενίστριες που έχουν προσκληθεί να πάρουν μέρος, θα χωριστούν σε δύο γκρουπ με τις Μάντισον Κις και Μπέτανι Μάτεκ-Σαντς να είναι οι αρχηγοί των δύο γκρουπ.

Στην ανεπίσημη διοργάνωση θα πάρουν μέρος επίσης, το πρώην Νο1 του κόσμου Βικτόρια Αζαρένκα, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο 2016, Μόνικα Πούιγκ και οι Αμάντα Ανισίμοβα, Ντάνιελ Κόλις, Άλισον Ρίσκε, Σέλπι Ρότζερς, Τζίνι Μπουσάρ και Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ