ΤΕΝΙΣ

Στο Sofia Open ο Τσιτσιπάς με στόχο το τρόπαιο!

Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill)
Greece's Stefanos Tsitsipas celebrates after defeating Spain's Roberto Bautista Agut in their quarterfinal match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Tuesday, Jan. 22, 2019. (AP Photo/Andy Brownbill) AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Σήμερα (7/2) θα κάνει την πρεμιέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Sofia Open, απέναντι στον Γερμανό, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ. Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά.

Σήμερα (7/2) θα κάνει την πρεμιέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Sofia Open, απέναντι στον Γερμανό, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ. Ο Έλληνας τενίστας, Νο2 του ταμπλό, θα αγωνιστεί στο κεντρικό curt στην τελευταία αναμέτρηση του προγράμματος, όπου πιθανολογείται ότι μπορεί να ξεκινήσει γύρω στις 20:00.

Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι για 2η φορά στην ιστορία τους. Η πρώτη τους αναμέτρηση ήταν στο χωμάτινο Genova Challenger το 2017, εκεί όπου ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε του Γερμανού με 6-2, 6-3.

Ο Τσιτσιπάς μίλησε σε συνέντευξη τύπου και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις πιθανότητες που έχει να κερδίσει ακόμη και τον τίτλο, λέγοντας πως "δεν είχα πολλές ημέρες να ξεκουραστώ μετά το Australian Open. Δεν έχω ανακάμψει στο 100%. Ξέρω όμως ότι θα παλέψω με θέληση και αποφασιστικότητα για να τα πάω καλά. Μου αρέσει να ξεκινάω χωρίς μεγάλες προσδοκίες".

Ο 20χρονος αθλητής δεν μπορούσε να μην ρωτηθεί και για τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ: "'Ηταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά από τον αγώνα ένιωθα σαν να έχει εκραγεί ο εγκέφαλος μου. Ήταν μια μαγική στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστή, απέναντι στο είδωλο μου. Προφανώς και η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος γι' αυτό".

AP Photo/Andy Brownbill

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ