ΤΕΝΙΣ

Στο δεύτερο γύρο του US Open η Σάκκαρη

Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti)
Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εξαιρετική στην πρεμιέρα της στο US Open επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 επί της Μουχαμάντ και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά.

Ήταν το φαβορί απέναντι στην Άσια Μουχαμάντ και το επιβεβαίωσε. Η Μαρία Σάκκαρη με μία εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 επί της Αμερικανίδας και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του US Open.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με δύο απανωτά break. Αρχικά η Σάκκαρη «έσπασε» το σερβίς της Μουχαμάντ, για να απαντήσει αμέσως η Αμερικανίδα για το 2-2. Μάλιστα, η Μουχαμάντ κράτησε και το σερβίς της στη συνέχεια για να προηγηθεί με 2-3.

Η συνέχεια όμως ανήκε εξ’ ολοκλήρου στην Σάκκαρη. Η 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν σταθερή στο σερβίς της και με δύο break στα επόμενα τέσσερα games κατέκτησε το πρώτο σετ με 6-3.

Με «break» ξεκίνησε και το δεύτερο σετ. Πρώτα το έκανε η Σάκκαρη για να ακολουθήσει εκείνο της Μουχαμάντ για το 1-1. Από εκεί και πέρα όμως η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν άφησε πολλά περιθώρια στην αντίπαλο της. Το σερβίς της παρέμεινε σταθερό και με 6-3 κατέκτησε και το δεύτερο σετ παίρνοντας μαζί και την πρόκριση.

Στον επόμενο γύρο η αντίπαλος της θα είναι και πάλι από της ΗΠΑ, αφού η Σάκκαρη περιμένει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στις Μπρέγκλ και Κένιν για να μάθει με ποια θα παίξει στις “64” του τουρνουά.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ