ΤΕΝΙΣ

Στο Adria Tour του Τζόκοβιτς και ο Ζβέρεφ

Στο Adria Tour του Τζόκοβιτς και ο Ζβέρεφ

Ακόμη ένας τενίστας του Top10, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, επιβεβαιώθηκε ότι θα δώσει το παρών στο ξεχωριστό τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στα Βαλκάνια.

Ο Γερμανός τενίστας πλαισιώνει τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντομινίκ Τιμ, Γκρικόρ Ντιμιτρόφ και Βίκτορ Τροϊτσκι στο Adria Tour που θα λάβει χώρα σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες των Βαλκανίων, μέσα στο διάστημα 13 Ιουνίου – 5 Ιουλίου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που οι Τιμ, Ντιμιτρόφ και Ζβέρεφ θα έρθουν στην γενέτειρά μου και θα παίξουμε τένις" , τόνισε ο Τζόκοβιτς σε δηλώσεις του, αποκαλύπτοντας πως οι τέσσερις κορυφαίοι τενίστες του τουρνουά θα συναντηθούν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Φυσικά, ο Νόλε ρωτήθηκε και για το αν προσπάθησε να καλέσει τους Ναδάλ και Φέντερερ στη διοργάνωση.

"Όσον αφορά τον Ναδάλ, δεν έχω πρόβλημα να τον καλέσω, αλλά ξέρω ότι πολύ δύσκολα θα δεχθεί να έρθει. Ο Φέντερερ νομίζω επίσης ότι δεν θέλει να ταλαιπωρήσει το σώμα του", είπε.

Όπως ανέφερε ο Σέρβος Νο1 τενίστας του κόσμου, ο Ζβέρεφ θα παίξει στο Βελιγράδι και την Κροατία, ενώ ο Ντιμιτρόφ θα αγωνιστεί σε όλες τις τοποθεσίες.

Το πλήρες πρόγραμμα του θεσμού:

Βελιγράδι 13-14 Ιουνίου

Ζαντάρ 20-21 Ιουνίου

Μαυροβούνιο 27-28 Ιουνίου

Μπάνια Λούκα 3-4 Ιουλίου

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ