ΤΕΝΙΣ

Στην Ουάσιγκτον Τσιτσιπάς - Μεντβέντεφ

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he won a quarter final match against Germany's Jan-Lennard Struff at the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after he won a quarter final match against Germany's Jan-Lennard Struff at the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ντανίλ Μεντβέντεφ αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρώτο χρονικά τουρνουά της επανέναρξης του τουρ, που θα γίνει στο Citi Open της Ουάσιγκτον!

Αν όλα πάνε κατ'ευχή, η δράση στην ATP θα ξεκινήσει δύο εβδομάδες μετά την αντίστοιχη στη WTA, δηλαδή στις 17 Αυγούστου με το Citi Open. Εκεί, οι κορυφαίοι seeded αναμένεται να είναι οι Τσιτσιπάς και Μεντβέντεφ που δεν έχουν φυσικά και τις καλύτερες σχέσεις, όπως είναι γνωστό.

Ο Μεντβέντεφ ήταν φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης ξεκινώντας ένα απίστευτο δίμηνο στο τουρ που συμπεριελάμβανε πέντε σερί τελικούς ενώ ο Τσιτσιπάς είχε φτάσει στα ημιτελικά.

Και οι δύο ηττήθηκαν από τον Νικ Κύργιο που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα ταξιδέψει καν στις ΗΠΑ φέτος έχοντας καταφερθεί πολλές φορές εναντίον της διεξαγωγής του US Open. Με τα τωρινά δεδομένα, την τετράδα των κορυφαίων seeders στο τουρνουά θα συμπληρώσουν οι Νταβίντ Γκοφάν και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ ενώ θα συμμετάσχουν και οι πρώην Top10 παίκτες, Κέι Νισικόρι και Μίλος Ράονιτς.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ