ΤΕΝΙΣ

Στην 20η θέση ο Κύργιος

Στην 20η θέση ο Κύργιος

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Νικ Κύργιος έφτασε στο Νο20 της Παγκόσμιας κατάταξης, ενώ η Μαρία Σάκκαρη ανέβηκε στο Νο125.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Νικ Κύργιου στο Μαϊάμι δεν έμειναν έτσι και αποτυπώθηκαν και στην παγκόσμια κατάταξη. Ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός για πρώτη φορά στην καριέρα του έφτασε στο Νο 20 και δείχνει έτοιμος για ακόμα πιο ψηλά.

Για να συμβεί φυσικά αυτό θα πρέπει να μάθει να χαλιναγωγεί τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Την ίδια ώρα ο Μάρκος Παγδατής ουσιαστικά κέρδισε μία θέση ανεβαίνοντας και πάλι στην 39η, ενώ ο Θανάσης Κοκκινάκης βρίσκεται στην 143η. Σε ό,τι αφορά την κορυφή ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρέμεινε στο Νο1 με τους Μάρεϊ, Φέντερερ, Βαβρίνκα και Ναδάλ να συμπληρώνουν την πεντάδα.

Στις γυναίκες η Μαρία Σάκκαρη έκανε και εκείνη career high ανεβαίνοντας στην 125η θέση. Η 20χρονη τενίστρια προσπαθεί να εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή της στο 2ο Grand Slam της σεζόν και για να τα καταφέρει θα πρέπει να μπει μέσα στις 104 πρώτες τενίστριες του κόσμου.

Την ίδια ώρα η Σερένα Γουίλιαμς συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με την Αντζελίκ Κέρμπερ να είναι στη δεύτερη θέση και την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα στην τρίτη. Την πεντάδα συμπληρώνουν η Γκαμπρίνε Μουγκουρούθα και η Βικτόρια Αζαρένκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ