ΤΕΝΙΣ

Σταθερός ο Τσιτσιπάς, έπεσε μια θέση η Σάκκαρη

Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Stefanos Tsitsipass and Maria Sakkari of Greece celebrate winning their mixed doubles match against Serena Williams and Frances Tiafoe of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρήθηκε στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης για μια ακόμα εβδομάδα. Η Μαρία Σάκκαρη έχασε μια θέση αυτή την εβδομάδα.

Για 3η διαδοχική εβδομάδα και 4η συνολικά στην καριέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, ενώ συμπλήρωσε 29 εβδομάδες στο Top 10.

Στις πρώτες θέσεις της κατάταξης δεν υπήρξαν αλλαγές αυτή την εβδομάδα. Πάντα στην 1η θέση είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έχει μια απόσταση 640 βαθμών από τον Ραφαέλ Ναδάλ. Στο Νο3 βρίσκεται ο Ρότζερ Φέντερερ.

Στη 2η θέση της χώρας μας είναι σταθερά ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος έχασε 22 θέσεις και υποχώρησε στο Νο488. Στο Νο738 βρίσκεται ο Mάρκος Καλοβελώνης, ενώ στο Νο1099 είναι ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη έχασε μια θέση αυτή την εβδομάδα, αλλά παραμένει στο Top30 της παγκόσμιας κατάταξης. Η πρωταθλήτριά μας υποχώρησε στο Νο28, μετά την υποχρεωτική απόφασή της να μην αγωνιστεί στο Korea Open της Σεούλ, εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε στον καρπό της.

Η 24χρονη αναμένεται να επιστρέψει στη δράση την επόμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας στο μεγάλο τουρνουά του Πεκίνου, China Open.

Στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές. Στο Νο1 παρέμεινε η Άσλεϊ Μπάρτι, ενώ αρκετά κοντά της, σε απόσταση 321 βαθμών, βρίσκεται η Καρολίνα Πλίσκοβα.

AP Photo/Trevor Collens

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ