ΤΕΝΙΣ

Σπουδαία νίκη για τη Σάκκαρη

Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig)
Maria Sakkari, of Greece, returns a shot from Venus Williams, of the United States, during the third round of the U.S. Open tennis tournament, Friday, Sept. 1, 2017, in New York. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Η Μάρια Σάκκαρη μετά από ένα μεγάλο παιχνίδι επιβλήθηκε με 6-2, 4-6, 6-3 επί της Κίκι Μπέρτενς (Νο 15 στην Παγκόσμια κατάταξη) και να προκριθεί στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ρώμης.

Μία άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της στη Μαδρίτη πήρε από την Κίκι Μπέρτενς η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε με 6-2, 4-6, 6-3 επί της Ολλανδή και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά της Ρώμης.

Η Σάκκαρη πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο της.

Με εξαίρεση το δεύτερο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εντυπωσιακή και χτυπώντας τις αδυναμίες της Μπέρτενς έφτασε σε μία σπουδαία επικράτηση απέναντι στο Νο 15 της Παγκόσμιας κατάταξης. Στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα έχει απέναντι της μία ακόμα μεγάλη πρόκληση. Πρόκειται για την Πλίσκοβα. Η Τσέχα είναι το Νο 5 της Παγκόσμιας κατάταξης και αυτό δείχνει από μόνο του πολλά.

Photo credits: AP Photo/Seth Wenig

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ