ΤΕΝΙΣ

Sofia Open: Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μονφίς στους "8"

Greece's Stefanos Tsitsipas makes a forehand return to Spain's Rafael Nadal during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Mark Schiefelbein)
Tsitsipas AP IMAGES AP PHOTO/MARK SCHIEFELBEIN

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει το βράδυ της Παρασκευής (08/02, 19.20) τον Γκαέλ Μονφίς στα προημιτελικά του Sofia Open και θέλει να επαναλάβει το θρίαμβο της Σανγκάης.

Έτοιμος για την πρόκριση στα ημιτελικά του Sofia Open είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας, μετά τη νίκη του με 7-6 (5), 6-4 επί του Γερμανού, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Γκαέλ Μονφίς.

Ο 32χρονος Γάλλος τενίστας βρίσκεται στο Νο33 της Παγκόσμιας κατάταξης και είναι γνωστός για τις πολλές μεταπτώσεις στο παιχνίδι του.

Το βράδυ της Παρασκευής (08/02, 19.20) είναι δεδομένο ότι θα παρακολουθήσουμε έναν αγώνα με πλούσιο θέαμα ανάμεσα σε δύο αθλητές οι οποίοι τα δίνουν όλα πάνω στο κορτ. Αυτό είχε δείξει και η προηγούμενη μονομαχία τους.

Οι δύο τενίστες είχαν βρεθεί αντιμέτωποι στη Σανγκάη με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 7-6(4), 4-6, 6-4 σε ένα εντυπωσιακό ματς.

Photo credits: AP IMAGES AP Photo/Mark Schiefelbein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ