ΤΕΝΙΣ

"Σκέφτεται την απόσυρση από τον τελικό ο Τζόκοβιτς"

Novak Djokovic, of Serbia, celebrates winning his match against Roberto Bautista Agut, of Spain, during the semifinals at the Western & Southern Open tennis tournament Friday, Aug. 28, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
Novak Djokovic, of Serbia, celebrates winning his match against Roberto Bautista Agut, of Spain, during the semifinals at the Western & Southern Open tennis tournament Friday, Aug. 28, 2020, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II) AP PHOTO/FRANK FRANKLIN II

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, όσον αφορά την κατάσταση υγείας του Νόβακ Τζόκοβιτς, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του Western & Southern Open.

Μπορεί ο Σέρβος να πήρε σπουδαία πρόκριση το βράδυ της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη, όμως όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, μόνο απίθανο δεν είναι να αποσύρει τη συμμετοχή του από τον τελικό του τουρνουά. Ο "Νόλε"αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αυχένα εδώ και λίγες ημέρες, με το παιχνίδι κόντρα στον Μπαουτίστα να τον φτάνει στα όριά του.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που έδειξε την δυσαρέσκειά του για τους πόνους που ένιωθε και κατά τη διάρκεια των πόντων. Φυσικά, δεν απέφυγε και τα ιατρικά τάιμ-άουτ (ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο σετ).

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου είναι προγραμματισμένο να μπει στο court στις 20:00 για να αντιμετωπίσει τον Μίλος Ράονιτς στον τελικό του Western & Southern Open, με τους διοργανωτές πάντως να είναι επιφυλακτικοί για τις εξελίξεις μέσα στη μέρα. Ο Τζόκοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του στο US Open, μιας και είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του την Δευτέρα, με τον Ράονιτς να έχει αυξημένες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο άνευ αγώνα!

Για την ιστορία και μόνο, ο Νόλε απέφυγε να πάει στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το ματς με τον Μπαουτίστα Άγκουτ κι έτσι δεν έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάστασή του.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Frank Franklin II

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ