ΤΕΝΙΣ

"Σφράγισε" το ντέρμπι ο Τιμ

Austria's Dominic Thiem celebrates winning against Bulgaria's Grigor Dimitrov during their match of the Adria Tour charity tournament in Belgrade, Serbia, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Austria's Dominic Thiem celebrates winning against Bulgaria's Grigor Dimitrov during their match of the Adria Tour charity tournament in Belgrade, Serbia, Sunday, June 14, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Ντομινίκ Τιμ πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο του US Open, χωρίς να χάσει σετ από τον Ινδό Σουμίτ Ναγκάλ και “σφράγισε” το ντέρμπι με τον Μαρίν Τσίλιτς στη συνέχεια.

Ο Ντομινίκ Τιμ και ο Μαρίν Τσίλιτς θα τεθούν αντιμέτωποι στον 3ο γύρο του US Open. Φρόντισε ο Τιμ για αυτό, χάρη στην εύκολη νίκη του επί του Σουμίτ Ναγκάλ.

Ο Αυστριακός πέρασε επιτυχημένα και το δεύτερο τεστ αυτής της εβδομάδας στο Flushing Meadows και δείχνει να έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά, ώστε να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις του τουρνουά.

Αν και στο Western & Southern Open έκανε απογοητευτική εμφάνιση και αποκλείστηκε στο ντεμπούτο του την περασμένη εβδομάδα, ο Τιμ έχει προκριθεί ήδη στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν και μπορεί πλέον να κοιτάει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον του στη διοργάνωση.

Το βράδυ της Πέμπτης (3/9) επικράτησε του Ινδού Σουμίτ Ναγκάλ, Νο124 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-3, 6-3, 6-2και “σφράγισε” τη θέση του στους “32” καλύτερους του Flushing Meadows.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Μαρίν Τσίλιτς, σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο από τους καλύτερους τενίστες της εποχής.

Ο Τσίλιτς από την πλευρά του απέκλεισε δύσκολα τον Νόρμπερτ Γκόμπος με νίκη στα τέσσερα σετ και δεν πείθει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις του στη Νέα Υόρκη, όπου είχε θριαμβεύσει το 2014.

Με 6-3, 1-6, 7-6(2), 7-5προκρίθηκε την Πέμπτη, παρότι χρειάστηκε να επιστρέψει από 2-4 πίσω στο 3ο σετ, αλλά και να σώσει δυο σετ πόιντς του αντιπάλου του στο 4ο σετ (4-5).

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Darko Vojinovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ