ΤΕΝΙΣ

Σέβεται τους κανόνες και πάει Αυστρία ο Ρούμπλεφ

Daniel Evans of Great Britain returns the ball to Russia's Andrey Rublev during a quarter final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Daniel Evans of Great Britain returns the ball to Russia's Andrey Rublev during a quarter final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Thursday, Feb. 27, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

O Aντρέι Ρούμπλεφ έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σεβάστηκε τους όρους της καραντίνας που του επιβλήθηκαν λόγω της συμμετοχής στο Adria Tour, ενώ δηλώνει έτοιμος να πάει στο τουρνουά 7 event στο Κίτσμπουελ με διοργανωτή τον Ντομινίκ Τιμ, όπου οι κανόνες ασφαλείας θα είναι οι πρέποντες.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ πήρε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή την απόφαση να αγωνιστεί στο περίφημο Adria Tour του Ζαντάρ. Και τα πήγαινε θαυμάσια στη διοργάνωση έχοντας φτάσει στον τελικό (θα έπαιζε εκεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς) πριν "σκάσει" η είδηση ότι ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ είναι θετικός στον κορονοϊό και αρχίσει το "ντόμινο" των δυσάρεστων εξελίξεων που όλοι γνωρίζουμε.

Ο νεαρός Ρώσος, αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σεβάστηκε τους όρους της καραντίνας που του επιβλήθηκαν, δηλώνει έτοιμος να πάει στο τουρνουά 7 event στο Κίτσμπουελ με διοργανωτή τον Ντομινίκ Τιμ, όπου οι κανόνες ασφαλείας θα είναι οι πρέποντες.

"Γεια σας παιδιά, θέλω να μοιραστώ μερικά σημαντικά νέα. Αφού συμπλήρωσα 14 μέρες καραντίνας και έκανα τρία τεστ για τον ιό (όλα αρνητικά), ο γιατρός μου μου έδωσε το ελεύθερο για να παίξω στο Event 7 στο Κίτσμπουελ. Καταλαβαίνω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και αναλαμβάνω μεγάλη ευθύνη. Οι διοργανωτές με έχουν καθησυχάσει ότι το τουρνουά θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα: συμμόρφωση με όλους τους νόμους, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις διεθνείς οδηγίες. Θα κάνω το χρέος μου να μείνω υγιής και μακριά από τον ιό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μην θέσω σε κίνδυνο τη ζωή κανενός", ανέφερε στο μήνυμα του ο Ρούμπλεφ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ