ΤΕΝΙΣ

Σερίνα Γουίλιαμς: "Υποστήριζα τον Μάρεϊ"

FILE - In this Jan. 3, 2019, file photo, Serena Williams of the United States stretches during her tennis match against Britain's Katie Boulter at the Hopman Cup in Perth, Australia. Williams, owner of a professional-era-record 23 Grand Slam singles titles, and Roger Federer, owner of a men's-record 20, are both 37 years old, far closer to the ends of their careers than anyone with a stake in the sport would care to think about. (AP Photo/Trevor Collens, File)
FILE - In this Jan. 3, 2019, file photo, Serena Williams of the United States stretches during her tennis match against Britain's Katie Boulter at the Hopman Cup in Perth, Australia. Williams, owner of a professional-era-record 23 Grand Slam singles titles, and Roger Federer, owner of a men's-record 20, are both 37 years old, far closer to the ends of their careers than anyone with a stake in the sport would care to think about. (AP Photo/Trevor Collens, File) 2019 TREVOR COLLENS/ASSOCIATED PRESS

Η Σερίνα Γουίλιαμς παρακολούθησε όλο τον αγώνα του Άντι Μάρεϊ με τον Γιοσιχίτο Νισιόκα και αποκάλυψε την προτίμηση της για τον τελικό νικητή.

Η Σερίνα Γουίλιαμς παρακολούθησε όλο τον αγώνα του Άντι Μάρεϊ με τον Γιοσιχίτο Νισιόκα και αποκάλυψε την προτίμηση της για τον τελικό νικητή, Ο οποίος δεν ήταν άλλος από τον τρομερό Σκωτσέζο με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στα διπλά με την Σερίνα να εκφράζει τον θαυμασμό της για την μαχητική ψυχή του Μάρεϊ και το ακατάβλητο πνεύμα του!

"Συνήθως όταν περιμένεις να μπεις στο κορτ για να παίξεις και το προηγούμενο αντρικό ματς είναι στο 2-0, υποστηρίζεις τον τενίστα που κερδίζει για να τελειώσει το ματς γρηγορότερα και να μπεις. Όχι όμως σε αυτήν την περίπτωση. Με όλη μου την καρδιά υποστήριζα τον Άντι. Αγχώθηκα πάρα πολύ στο τρίτο σετ αλλά ευτυχώς το πήρε. Λατρεύω την μαχητική του διάθεση. Πάντα την λάτρευα και πριν συνεργαστούμε στα διπλά. Μου θυμίζει εμένα" ανέφερε η Σερίνα.

"Μετά από τόσους μήνες αγωνιστικής αποχής, αυτό έλειψε πιο πολύ από τον κόσμο: να βλέπει έναν τενίστα να παλεύει σε τόσες δύσκολες συνθήκες και στο τέλος να κερδίζει! Γι'αυτό ήθελα εξαρχής να γίνει το US Open ώστε να απολαύσουμε ξανά τέτοιες στιγμές" κατέληξε η θρύλος του αθλήματος.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ