ΤΕΝΙΣ

Σερίνα Γουίλιαμς: Νευρωτική λόγω Covid-19

United States' Serena Williams reacts after winning a decisive point late in her match against Latvia's Jelena Ostapenko during a Fed Cup qualifying tennis match Friday, Feb. 7, 2020, in Everett, Wash. Williams won 2-0. (AP Photo/Elaine Thompson)
United States' Serena Williams reacts after winning a decisive point late in her match against Latvia's Jelena Ostapenko during a Fed Cup qualifying tennis match Friday, Feb. 7, 2020, in Everett, Wash. Williams won 2-0. (AP Photo/Elaine Thompson) AP PHOTO/ELAINE THOMPSON

Η Σερινα Γουίλιαμς παραδέχθηκε ότι η πανδημία του κορονοϊού την έκανε νευρωτική καθώς το ιατρικό της παρελθόν με τη θρόμβωση στους πνεύμονες που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή, την επηρέασε αρνητικά σε μεγάλο βαθμό.

Από το Λέξινγκτον που βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, η κορυφαία τενίστρια στην ιστορία του γυναικείου τένις, μίλησε για το πως έζησε την καραντίνα και αποκάλυψε τις καταθλιπτικές τάσεις που είχε, παρότι πέρναγε πολύ χρόνο με την οικογένειά της.

"Στην διάρκεια του lockdown ήμουν λίγο απομονωμένη. Έχω ιατρικό ιστορικό με τους πνεύμονες, οπότε δεν ήμουν σίγουρη για το τι θα μου συμβεί. Ήμουν σίγουρη ότι θα είμαι εντάξει, αλλά δεν ήθελα να μάθω τι θα πάθαινα αν κολλούσα. Πήρα μαζί μου στο ταξίδι 50 μάσκες. Προσέχω πολύ, πολύ με αυτά που κάνω και όλοι οι κοντινοί μου προσέχουν πραγματικά πάρα πολύ" τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Γουίλιαμς συνέχισε λέγοντας ότι: "Μπορεί στο τέλος της ημέρας να διασκεδάζεις που παίζεις τένις, αλλά αυτή είναι η ζωή μου και η υγεία μου, οπότε ήμουν λίγο νευρωτική σε κάποιο βαθμό, αλλά αυτό ακριβώς πρέπει να είμαι τώρα".

Η Αμερικανίδα τόνισε πως η πανδημία της έμαθε να μην σχεδιάζει μακροπρόθεσμά, αλλά εξέφρασε την επιθυμία της να παίξει στο Γαλλικό Όπεν στις 27/9, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: "Θα τα δώσω όλα αν συμβεί".

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ