ΤΕΝΙΣ

Σερένα Γουίλιαμς: Στη Νέα Υόρκη για το 24ο Grand Slam

United States' Serena Williams smiles during a press conference ahead of the Wimbledon Tennis Championships in London Saturday, June 29, 2019. The Wimbledon Tennis Championships start on Monday, July 1 and run until Sunday, July 14, 2019. (Florian Eisele/Pool Photo via AP)
United States' Serena Williams smiles during a press conference ahead of the Wimbledon Tennis Championships in London Saturday, June 29, 2019. The Wimbledon Tennis Championships start on Monday, July 1 and run until Sunday, July 14, 2019. (Florian Eisele/Pool Photo via AP) AP

Η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά στο Αμερικανικό Όπεν και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το 24ο Grand Slam.

Το τι θα κάνουν οι μεγάλοι αθλητές στα Grand Slam που θα διεξαχθούν είναι ένα από τα ερωτηματικά που θα απαντηθούν στο μέλλον. Η Σερένα Γουίλιαμς ανακοίνωσε ότι θα αγωνιστεί κανονικά στο Αμερικανικό Όπεν και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το 24ο Grand Slam.

Η 38χρονη τενίστρια δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της μετά την ανακοίνωση της USTA για την οριστική απόφαση να λάβει χώρα το Αμερικανικό Όπεν ενώ έδωσε απόλυτη ψήφο εμπιστοσύνης στη διοργάνωση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά!

"Η ανακοίνωση της USTA είναι στο μυαλό μου όλη μέρα! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα παίξω στο US Open 2020! Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε να παίξουμε τένις εδώ και έξι μήνες, συνεπώς, τα νέα είναι σπουδαία! Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη USTA ότι θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κυλήσουν όλα ομαλά. Φυσικά, θα μου λείψει ο κόσμος που τόσο με έχει βοηθήσει σε δύσκολα ματς ανά τα χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένη!" ήταν το μήνυμα μέσω βίντεο της θρύλου του αθλήματος!

Η οποία και θα προσπαθήσει να κερδίσει, επιτέλους, το 24ο Grand Slam της καριέρας της (ισοφαρίζει την Μάργκαρετ Κορτ), μετά από τέσσερις σερί χαμένους τελικούς Slam, και το έβδομο συνολικά US Open της!


Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ