Σερένα Γουίλιαμς: Έδωσε το σύνθημα για το 2021 ο Μουράτογλου

Ο Πατρίκ Μουράτογλου είναι γνωστός για τις μεγάλες φιλοδοξίες του ειδικά όσον αφορά στη Σερίνα Γουίλιαμς της οποίας, πέραν από προπονητής, έχει δείξει επανειλημμένα ότι είναι και ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές.

Με την ανακοίνωση της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο από το 2020 για το 2021, ο έμπειρος coach έκανε αναδρομή στην αρχή της συνεργασίας του με τη Σερίνα, το 2012, που σφραγίστηκε με την κατάκτηση του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου τόσο στα μονά όσο και στα διπλά στο Λονδίνο. Παρά το γεγονός ότι το 2021 η Σερίνα θα οδεύει προς το 40ο έτος της ηλικίας της, ο Γάλλος προπονητής είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να κατακτήσει ακόμα ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο σε αυτήν την παράξενη ολυμπιακή χρονιά!

"Οι Ολυμπιακοί του 2012 ήταν μόλις το δεύτερο τουρνουά της συνεργασίας μας και κατέκτησε δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια. Οκτώ χρόνια αργότερα, παραμένει μία από τις καλύτερες αναμνήσεις μου και από το γεγονός ότι έπαιξε ένα από τα καλύτερα επίπεδα τένις στην καριέρα της! Φέτος, είχαμε βάλει στόχο για το χρυσό στο Τόκιο! Αλλά ο στόχος αναβάλλεται για την επόμενη σεζόν που μας δίνει ακόμα ένα κίνητρο: να πάρει Ολυμπιακό μετάλλιο και σε "μονή" χρονιά" ανέφερε ο Μουράτογλου.

Την φιλοδοξία, το δίχως άλλο, μοιράζεται και η ίδια η Σερίνα!

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Adam Hunger, File

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS