ΤΕΝΙΣ

Σε συναγερμό τα ευρωπαϊκά τουρνουά τένις

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Austria's Dominic Thiem to win their ATP World Finals singles final tennis match at the O2 arena in London, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after defeating Austria's Dominic Thiem to win their ATP World Finals singles final tennis match at the O2 arena in London, Sunday, Nov. 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Μετά την αναβολή του Indian Wells στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, γεννούνται ολοένα και περισσότερα ερωτηματικά με το τι θα γίνει στα Ευρωπαϊκά τουρνουά που βρίσκονται προ των πυλών.

Κι αν στην περιοχή της Καλιφόρνια βρέθηκε… ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού οδηγώντας τους ανθρώπους του Indian Wells στην ακύρωση του φετινού τουρνουά,τότε τα πράγματα φαντάζουν πολύ πιο πολύπλοκα στην κεντρική Ευρώπη.

Πολλές περιοχές έχουν μπει σε καραντίνα (ιδίως στην Ιταλία) και αν το φαινόμενο δεν υποχωρήσει, τότε το φετινό Tour είναι πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε ένα τεράστιο φιάσκο.

Σε έναν μήνα (12/4) είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Monte Carlo Masters, όμως με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, μόνο απίθανη δεν φαντάζει η αναβολή.

Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Μόναχο, Εστορίλ, Μαδρίτη, Ρώμη, Γενεύη, Λυών και Παρίσι.

Αυτοί είναι οι προγραμματισμένοι προορισμοί των κορυφαίων αθλητών όσον αφορά την Ευρώπη μέχρι το τέλος της χωμάτινης σεζόν και όπως καταλαβαίνει κανείς, το… χάος που είναι πιθανό να δημιουργηθεί μετά την απόφαση των ανθρώπων του Indian Wells, μπορεί και να είναι καταστροφικό για τη φετινή σεζόν.

Όχι ότι στο γυναικείο Tour τα πράγματα μπορούν να διαχειριστούν ευκολότερα. Στουτγκάρδη, Κωνσταντινούπολη, Πράγα, Μαδρίτη, Ρώμη, Στρασβούργο. Έξι πόλεις στην… καρδιά του κορονοϊού.

Οι επιπτώσεις για τυχόν αναβολή πολλών εκ των τουρνουά που ακολουθούν στην Ευρώπη ; Τεραστίων διαστάσεων.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ