ΤΕΝΙΣ

Σε LIVE Streaming από τον Stoiximan το Φέντερερ - Ναδάλ

Σε LIVE Streaming από τον Stoiximan το Φέντερερ - Ναδάλ

Τα ξημερώματα της Κυριακής Φέντερερ και Ναδάλ κοντράρονται σε μία μάχη από τα παλιά στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν και ο Stoiximan σας δίνει την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε LIVE Streaming.

Πιστό στα ραντεβού του με όλα τα μεγάλα ραντεβού ο Stoiximan σας προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε LIVE Streaming τον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ράφαελ Ναδάλ.

Εκεί όπου δύο από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών θα κοντραριστούν έχοντας ραντεβού με την ιστορία.

Άλλωστε, μιλάμε για έναν τελικό όπου θα κοντραριστούν 31 τίτλοι Grand Slam. Αν το πάρει ο Φέντερερ θα ξεμακρύνει και άλλο από τους Ναδάλ και Σάμπρας φτάνοντας τους 18 τίτλους, ενώ εάν το πάρει ο Ισπανός θα φτάσει τους 15 και θα είναι μόνος δεύτερος στη σχετική λίστα και δύο Grand Slam μακριά από τον Ελβετό αντίπαλό του.

Για να βρούμε ξανά μονομαχία τους σε τελικό Grand Slam θα πρέπει να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στο 2011 όπου οι δυο τους είχαν βρεθεί στον τελικό του Ρολάν Γκαρός με τον Ισπανό να επικρατεί. Επί Αυστραλιανού εδάφους η τελευταία τους μάχη ήταν το 2009 με τον Ναδάλ να παίρνει τη νίκη.

Στον Stoiximan η επικράτηση του Φέντερερ πληρώνει 2.13, ενώ εκείνη του Ναδάλ είναι στο 1.87. Την ίδια ώρα για όσους θέλουν να πάνε με την παράδοση που θέλει τους τελικούς να κρατούν πολλές ώρες τα πέντε σετ στο ματς πληρώνουν 3.10.

Ανεξάρτητα από το ποιον από τους δύο θα υποστηρίξετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορέσετε να δείτε τη μεγάλη αναμέτρηση σε LIVE Streaming από τον Stoiximan!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ