ΤΕΝΙΣ

Σε κίνδυνο το Madrid Masters

Serbia's Novak Djokovic, right, and Spain's Rafael Nadal at the end of their ATP World Tour Finals tennis match at the 02 Arena in London, Friday, Nov. 27, 2009. (AP Photo/Sang Tan)
Serbia's Novak Djokovic, right, and Spain's Rafael Nadal at the end of their ATP World Tour Finals tennis match at the 02 Arena in London, Friday, Nov. 27, 2009. (AP Photo/Sang Tan) ASSOCIATED PRESS

Δυσάρεστα είναι τα μαντάτα που έρχονται από την Ισπανία καθώς υπάρχουν δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στη διεξαγωγή του Madrid Masters στα μέσα Σεπτέμβρη.

Τα ευρωπαϊκά χωμάτινα Masters που μεταφέρθηκαν τον Σεπτέμβριο ως τουρνουά προετοιμασίας του Ρολάν Γκαρός που επίσης άλλαξε ημερομηνία, έμοιαζε βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθούν, έστω και χωρίς κόσμο, ωστόσο, αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει.

Τα πολύ αυξημένα κρούσματα κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη και, εν προκειμένω, στην Ισπανία έχουν κάνει την κυβέρνηση της χώρας να ανησυχεί ιδιαίτερα για τον κίνδυνο της διεξαγωγής του Masters στις 12-20 Σεπτέμβρη και έχει συμβουλέψει τους διοργανωτές να σκεφτούν την ακύρωση του τουρνουά!

Η ενημέρωση ήρθε μέσω του ιδιοκτήτη του Madrid Masters, Ίον Τιριάκ που ανέλυσε τα νέα δεδομένα:

"Γνωρίζω ότι το υπουργείο υγείας της Ισπανίας έστειλε μήνυμα στον Φελισιάνο Λόπεζ (tournament director της Μαδρίτης), με τη συμβουλή να μην γίνει φέτος το Madrid Masters για λόγους υγείας λόγω των αυξημένων κρουσμάτων. Για αυτόν τον λόγο, συνεργαζόμαστε στενά με την ATP και τη WTA για να δούμε πώς θα κινηθούμε και σύντομα θα πάρουμε την οριστική μας απόφαση. Στόχος μας παραμένει η διοργάνωση να γίνει με ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες", ανέφερε ο Τιριάκ.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ