ΤΕΝΙΣ

Σε καραντίνα Ζβέρεφ, Τσίλιτς, Ρούμπλεφ

Σε καραντίνα Ζβέρεφ, Τσίλιτς, Ρούμπλεφ
AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Αν και βρέθηκαν αρνητικοί στο τεστ για τον κορονοϊό, οι Ζβέρεφ, Τσίλιτς, Ρούμπλεφ αποφάσισαν να τηρήσουν το πρωτόκολλο και να μπουν για δύο εβδομάδες σε καραντίνα.

Οι τρεις τενίστες βρέθηκαν αρνητικοί στο τεστ για τον Covid-19, ωστόσο, συμφώνησαν να τηρήσουν το πρωτόκολλο που λέει να μείνουν για δύο εβδομάδες σε καραντίνα ώστε να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες μετάδοσης του κορονοϊού.

Ο Ρούμπλεφ έβγαλε μάτια με τις εμφανίσεις του στο Ζαντάρ το προηγούμενο διήμερο αλλά η αιφνίδια ακύρωση του τελικού με τον Τζόκοβιτς σήμανε και το ταξίδι της επιστροφής για τη Ρωσία ενώ θα μείνει για δύο εβδομάδες στο σπίτι του.

" Γεια σε όλους, θέλω να σας πω ότι είμαι αρνητικός στον ιό και είμαι καλά. Ελπίζω οι ζωές μας να επιστρέψουν στο φυσιολογικό και να το χειριστούμε αυτήν την κατάσταση όλοι μαζί! Ό,τι σημβαίνει στον κόσμο είναι δική μας ευθύνη. Είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα και μας επηρεάζει όλους. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να μην μεταδοθεί ο ιός. Θα μείνω σε καραντίνα τις επόμενες 14 μέρες" ανέφερε ο νεαρός Ρώσος που "τα άκουσε" βέβαια κάτω από την ανάρτησή του για το γεγονός ότι έπαιξε στο Adria Tour.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και ο Μαρίν Τσίλιτς.

" Γεια σε όλους, είμαι αρνητικός στον κορονοϊό και νιώθω καλά. Όπως και να έχει, θα μείνω σε καραντίνα 14 μέρες και θα ακούσω τις συμβουλές των γιατρών. Θα σας ενημερώσω αν έχω νεότερα".

Η δήλωση του Ζβέρεφ ΕΔΩ.

Και όλα αυτά ενώ περιμένουμε νεότερα και από τον πρωτεργάτη του Adria Tour και, για πολλούς, άμεσο υπεύθυνο για ό,τι συνέβη, Νόβακ Τζόκοβιτς που ακόμα δεν έχει κάνει το τεστ ενώ ένα μέλος του team του προσβλήθηκε από τον Covid-19!

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ