ΤΕΝΙΣ

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Τσιτσιπάς

Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Serbia's Novak Djokovic during the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Stefanos Tsitsipas of Greece returns the ball to Serbia's Novak Djokovic during the final match of the Dubai Duty Free Tennis Championship in Dubai, United Arab Emirates, Saturday, Feb. 29, 2020. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Προπόνηση με τον πάλαι ποτέ κακό του δαίμονα, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τα τελευταία δείγματα από την εξέλιξη της πανδημίας παγκοσμίως, είναι ενθαρρυντικά για την επανέναρξη του τένις. Οι περισσότερες χώρες αρχίζουν να "καθαρίζουν" και οι αεροπορικές εταιρίες ανακοινώνουν σιγά-σιγά την επιστροφή τους στους αιθέρες.

Τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον τουρισμό και για τις ασφαλείς αερομεταφορές, είναι σε φάση εκπόνησης και πλέον το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε στα επαγγελματικά courts, έστω και χωρίς φιλάθλους, είναι πλέον ορατό.

Έτσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχίζει να εντείνει την προετοιμασία του στην ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου καθώς μετά τις έντονες προπονήσεις με τον Γιάνικ Σίνερ, προπονήθηκε με ένα ακόμη μεγάλο αστέρι του παγκοσμίου τένις, τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Οι δύο "άσπονδοι εχθροί" προπονήθηκαν μαζί την Τετάρτη και θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες καθώς ο Καναδός βρέθηκε στη Νίκαια, επιλέγοντας την Mouratoglou Academy για τη συνέχεια της προετοιμασίας του.

Ο Αλιασίμ, αν και δύο χρόνια μικρότερος από τον Τσιτσιπά, είχε ρεκόρ 3-0 απέναντι στον Στέφανο σε επίπεδο junior ενώ κέρδισε τον Έλληνα πρωταθλητή και στα δύο πρώτα ματς σε επίπεδο ATP (Indian Wells 2019, Queen's 2019).

Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με τον Αλιασίμ, έχει φύγει νικητής από το γήπεδο (Σαγκάη 2019, Μασσαλία 2020), ισοφαρίζοντας σε 2-2 το rivalry με τον Αλιασίμ.

"Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ο Τσιτσιπάς και Αλιασίμ δεν έχουν ξεχάσει το τένις που ήξεραν", έγραψε η ακαδημία στο βίντεο που πόσταρε στο Facebook.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ