ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: "Το χθεσινό φαγητό ήταν το κλειδί για σήμερα"

Maria Sakkari, of Greece, hits a forehand to Sofia Kenin, of the United States, during the second round of the U.S. Open tennis tournament Wednesday, Aug. 29, 2018, in New York. (AP Photo/Jason DeCrow)
Sakkari, tennis (AP Images) AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη ευχαρίστησε όλους όσους είναι δίπλα της μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της και δη τον προπονητή και την οικογένεια της ενώ στις πρώτες της δηλώσεις αποκάλυψε το μυστικό που της έδωσε τη νίκη στον τελικό του Ραμπάτ. (VIDEO)

Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε στον τελικό του Μαρόκο τη Γιοχάνα Κόντα με 2-1 σετ κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της καριέρας της, τον οποίο και πανηγύρισε έξαλλα.

Λίγα λεπτά αργότερα παρέλαβε το τρόπαιο του τουρνουά και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις ευχαριστώντας τους πάντες, από τους διοργανωτές μέχρι και τα ball boys ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προπονητή της για τη στήριξη, την οικογένεια της αλλά και τους Έλληνες φιλάθλους.

Η ατάκα που έκλεψε όμως την παράσταση ήταν όταν η Σάκκαρη απευθυνόμενη σε κάποιους Έλληνες που ήταν στο Ραμπάτ είπε μιλώντας στα Ελληνικά: "Ευχαριστώ και τους Έλληνες που ήρθαν εδώ. Σας ευχαριστώ για όλα, το χθεσινό φαγητό ήταν το κλειδί για σήμερα. Ήταν ευχαρίστηση και χαρά μου να παίζω εδώ μπροστά σας".

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε δευτερόλεπτα μετά την απονομή του τροπαίου:

"Πρώτα απ' όλα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Γιοχάνα. Έχεις μια υπέροχη καριέρα, είσαι καλή παίκτρια αλλά το πιο σημαντικό είναι πως είσαι αρκετά καλό παιδί έξω από τα γήπεδα και σου αξίζουν τα καλύτερα.

Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους διοργανωτές. Έμεινα εντυπωσιασμένη όταν ήρθα εδώ, δεν το περίμενα, είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά που έχω λάβει μέρος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους δούλεψαν για το τουρνουά.

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που είναι δίπλα μου και με στηρίζει, μου δίνει θετική ενέργεια και και αν δεν ήταν αυτός το τρόπαιο δεν θα ήταν στα χέρια μου. Και φυσικά να ευχαριστήσω την οικογένεια μου αλλά και τους Έλληνες πίσω στην πατρίδα που με στηρίζουν.

Αλλά και τους Έλληνες που ήρθαν εδώ. Σας ευχαριστώ για όλα, το χθεσινό φαγητό ήταν το κλειδί για σήμερα. Ήταν ευχαρίστηση και χαρά μου να παίζω εδώ μπροστά σας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ