ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: "Το τένις είναι η ζωή μου"

Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη AP IMAGES

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες, προετοιμαζόμενη για το Γαλλικό Όπεν που ξεκινάει την Κυριακή (27/09) στο Παρίσι.

Μετά την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη και τις δύο αναμετρήσεις με τη Σερίνα Γουίλιαμς με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα, η 25χρονη Ελληνίδα προπονούνταν καθημερινά στο Tatoi Club και μίλησε στον επίσημο λογαριασμό του διάσημου κλαμπ στο YouTube για τους αγώνες με την Θρυλική Αμερικανίδα, την προετοιμασία της για το Roland Garros αλλά και για το τένις γενικότερα.

"Το τένις για μένα είναι, θα ακουστεί λίγο κοινότυπο, αλλά είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Τώρα που είμαι 25, είμαι ακόμα νέα και δεν θέλω να σταματήσω σύντομα. Κάθε μέρα που ξυπνάω είμαι πολύ ενθουσιασμένη που πηγαίνω για προπόνηση ή όταν έχω αγώνα" είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις δύο αναμετρήσεις με τη Σερίνα Γουίλιαμς, η Μαρία είπε: "Η νίκη που πέτυχα κόντρα στη Σερίνα ήταν από τις κορυφαίες της καριέρας μου. Αυτό μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση πηγαίνοντας στο US Open αλλά όπως ξέρετε έχασα το δεύτερο παιχνίδι μου με τη Σερίνααλλά υπήρχαν τόσα πολλά θετικά πράγματα που πήρα από την Νέα Υόρκη".

Η Σάκκαρη, Νο24 στον κόσμο, έκανε και αναφορά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν το 2021 στο Τόκιο.

"Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι ένα από τα σημαντικότερα τουρνουά στην καριέρα μου. Θα είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μέρος σε Αγώνες. Ανυπομονώ και θα είναι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα".

Πηγή: Tennis24

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ