ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Σφράγισε το ντέρμπι με τη Μπένσιτς

Σάκκαρη: Σφράγισε το ντέρμπι με τη Μπένσιτς

Με 2-0 σετ, η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε ξανά (τρίτη φορά) την Αλιζέ Κορνέ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του St. Petersburg Open στη Ρωσία.

Την άψογη παράδοση που έχει στις αναμετρήσεις με την Αλιζέ Κορνέ, συνέχισε η Μαρία Σάκκαρη. Η 24χρονη, πέτυχε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στην 30χρονη Γαλλίδα και πήρε το εισιτήριο για τις "8" καλύτερες του indoor τουρνουά στην Αγία Πετρούπολη.

Το Νο6 του ταμπλό και Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης, επιβλήθηκε 6-2, 6-4 της αντιπάλου της και θα τεθεί αντιμέτωπη με το Νο1 του ταμπλό, Μπελίντα Μπένσιτς που περίμενε αντίπαλο μετά τη σπουδαία νίκη επί της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα στο 2ο γύρο.

H Μαρία είχε την ευκαιρία να τελειώσει νωρίτερα το ματς, όταν προηγήθηκε με 5-2 στο 2ο σετ και είχε και το πρώτο της match point στο ματς. Ακολούθησαν κάποια αβίαστα λάθη της Ελληνίδας πρωταθλήτριας με αποτέλεσμα η Γαλλίδα να επιστρέψει στη διεκδίκησή του σετ, μειώνοντας σε 5-4 με double fault της Σάκκαρη.

Ωστόσο, η Μαρία διατήρησε τη ψυχραιμία της και με νέο break στο 10ο game, ολοκλήρωσε τη νίκη της μετά από 1 ώρα και 27 λεπτά.

Photo Credits: AP Photo/Andy Wong

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ