ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: "Πάλεψα πολύ γι' αυτήν την πρόκριση"

Σάκκαρη: "Πάλεψα πολύ γι' αυτήν την πρόκριση"
AP Photo/John Minchillo AP PHOTO/JOHN MINCHILLO

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε για πρώτη φορά στους 16 ενός Grand Slam και στις πρώτες τις δηλώσεις παραδέχθηκε ότι πάλεψε πολύ για να το πετύχει στο Australian Open.

Σε τρομερή κατάσταση η Μαρία Σάκκαρη, επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Μάντισον Κις και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open, πρώτη φορά στην καριέρα της φτάνει στις 16 ενός Grand Slam.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια στις πρώτες on-court δηλώσεις της παραδέχθηκε ότι πάλεψε πολύ για να φθάσει σε αυτή την επιτυχία και ξεκαθάρισε ότι τώρα δεν σκέφτεται το επόμενο ματς με την Πέτρα Κβίτοβα από την Τσεχία.

"Πάλευα πολύ σε κάθε Grand Slam. Πάντα σταματούσα στον τρίτο γύρο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στον τέταρτο. Είναι μια μεγάλη ημέρα για μένα, μπροστά σ' αυτό το υπέροχο κοινό. Η αναμέτρηση με την Κβίτοβα θα είναι άλλο ένα σκληρό ματς, άλλη μια μεγάλη πρόκληση. Έχουμε παίξει πολλές φορές. Τώρα θέλω ν' απολαύσω την ημέρα και να μη σκεφτώ το επόμενο παιχνίδι. Το μόνο που θέλω είναι να απολαύσω τη Μελβούρνη", υποστήριξε η Μαρία Σάκκαρη.

Photo credits: AP Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ