ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Πάλεψε, αλλά λύγισε κόντρα στην Μπάρτι

Maria Sakkari, of Greece, returns to Ashleigh Barty, of Australia, during the Western & Southern Open tennis tournament, Friday, Aug. 16, 2019, in Mason, Ohio. (AP Photo/John Minchillo)
Maria Sakkari, of Greece, returns to Ashleigh Barty, of Australia, during the Western & Southern Open tennis tournament, Friday, Aug. 16, 2019, in Mason, Ohio. (AP Photo/John Minchillo) AP

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 5-7, 6-2, 6-0 από το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλεϊ Μπάρτι και ολοκλήρωσε έτσι την παρουσία της στο τουρνουά του Σινσινάτι. (VIDEO)

Δεν μπόρεσε να κάνει ξανά το θαύμα της η Μαρία Σάκκαρη. Η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 5-7, 6-2, 6-0 από το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλεϊ Μπάρτι και ολοκλήρωσε έτσι την παρουσία της στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε ιδανικά για την Μπάρτι. Η Αυστραλή ήταν εξαιρετική, πίεσε την Σάκκαρη και την ανάγκασε σε πολλά αβίαστα λάθη. Το γρήγορο break της Μπάρτι έφερε τον Τομ Χιλ στο κορτ για να δώσει συμβουλές στην Σάκκαρη με το σκορ στο 4-2. Το Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης κράτησε το σερβίς της και προηγήθηκε με 5-2.

Από εκεί και πέρα όμως η "Σακ" ήταν καταιγιστική. Με εξαιρετικό σερβίς και ακολουθώντας κατά γράμμα της οδηγίες του προπονητή της γύρισε την εικόνα του αγώνα και με δύο break κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σετ με 7-5!

Σάκκαρη: Πάλεψε, αλλά λύγισε κόντρα στην Μπάρτι

* Το στατιστικό του πρώτου σετ.

Η Σάκκαρη στη συνέχεια του αγώνα δεν είχε σερβίς, έκανε πολλά αβίαστα λάθη και δεν μπόρεσε να κοντράρει την αντίπαλο της. Η Μπάρτι μετά το 1-1 του δεύτερου σετ πήρε τα 11 από τα επόμενα 12 games για να φτάσει στη νίκη με 5-7, 6-2, 6-0.

Σάκκαρη: Πάλεψε, αλλά λύγισε κόντρα στην Μπάρτι

* Το συνολικό στατιστικό του αγώνα

Έτσι, η Σάκκαρη αποχαιρέτησε το Σινσινάτι προσθέτοντας 130 βαθμούς στην βαθμολογία της κάτι που θα την φέρει στην 31η θέση δύο πιο πάνω στην παγκόσμια κατάταξη. Πλέον, η "Σακ" επικεντρώνεται στο US Open το οποίο ξεκινά στις 26 Αυγούστου.

Photo credits: AP Photo/John Minchillo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ