ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Οδυνηρός αποκλεισμός από την Ρίσκε

Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti)
Danielle Collins, of the United States, returns to Maria Sakkari, of Greece, during the semifinals of the Mubadala Silicon Valley Classic tennis tournament in San Jose, Calif., Saturday, August 4, 2018. Sakkari won 6-3, 5-7, 2-6. (AP Photo/John Hefti) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 4-6, 6-2, 7-6 (7) από την Άλισον Ρίσκε και αποχαιρέτησε το τουρνουά του Τορόντο από τον πρώτο γύρο.

Άδοξο τέλος είχε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά του Τορόντο. Σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να είχε καθαρίσει στο τρίτο σετ εύκολα, ηττήθηκε με 4-6, 6-2, 7-6 (7) από την Άλισον Ρίσκε και αποχαιρέτησε από τον πρώτο γύρο.

Στο πρώτο σετ είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δύο τενίστριες. Αμφότερες είχαν πολλές ευκαιρίες να κάνουν το break στο σερβίς της αντιπάλου της, ωστόσο χρειάστηκε να φτάσουμε στο δέκατο game του αγώνα για να συμβεί αυτό. Με το σκορ στο 5-4 η Σάκκαρη έκανε το break χωρίς να χάσει πόντο και έκανε το 1-0 με 6-4.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με έναν διαγωνισμό break. Πρώτη έκανε η Ρίσκε για να προηγηθεί με 2-0, η 24χρονη Ελληνίδα απάντησε με τον ίδιο τρόπο, όμως και πάλι η Αμερικανίδα βρήκε τον τρόπο να κάνει όχι ένα, αλλά δύο breaks στο σερβίς της Σάκκαρη για να κατακτήσει το σετ με 6-2.

Στο τρίτο σετ η Σάκκαρη ήταν καλύτερη, έδειχνε έτοιμη να πάρει έστω και στο τρίτο σετ την πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Αρχικά προηγήθηκε με 4-2, με την Ρίσκε να βρίσκει τον τρόπο να στείλει το σετ στο tie break. Εκεί η Σάκκαρη είχε τριπλό Match point αφού προηγήθηκε με 6-3 με την Αμερικανίδα να έξι από τους επόμενους επτά πόντους που παίχτηκαν και να κατακτά τη νίκη.

Έτσι, η Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του τουρνουά στο Τορόντο και πλέον ετοιμάζεται για το όπεν του Σινσινάτι που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ