ΤΕΝΙΣ

Σάκκαρη: Μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπέντσιτς

Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Serena Williams of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens)
Maria Sakkari of Greece plays a shot during her match against Serena Williams of the United States at the Hopman Cup in Perth, Australia, Monday, Dec. 31, 2018. (AP Photo/Trevor Collens) AP PHOTO/TREVOR COLLENS

Παίζοντας εξαιρετικά η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 κόντρα στην Μπέντσιτς και έκανε το 1-1 στη σειρά αγώνων της Ελλάδας με την Ελβετία.

Ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι έκανε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Μπελίντα Μπέντσιτς. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν εξαιρετική και με 6-3, 6-4 πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην αντίπαλο της κάνοντας το 1-1 στη σειρά αγώνων της Ελλάδας με την Ελβετία για το Hopman Cup.

Στο πρώτο σετ όλο κρίθηκαν στο έκτο game. Εκεί η Σάκκαρη κατάφερε να κάνει το break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κατακτήσει το σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ είχαμε μεγαλύτερη μάχη. Η Σάκκαρη έκανε το break μολις στο τρίτο game, όμως η Μπέντσιτς απάντησε με break back. Στη συνέχεια οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το ένατο game. Εκεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε το τρίτο της break στο ματς και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να κάνει το 2-0 στα σετ.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της Μαρίας Σάκκαρη στο μονό στο πλαίσιο του Hopman Cup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ